Midtugen bød vanen tro for foråret på europæisk fodbold - og i kølvandet på de mange nye farvelanceringer var der masser af nye støvler på fødderne af nogle af europas bedste spillere både i Champions League og Europa League. Her er et lille udsnit af, hvad vores støvlespottere faldt over.

Shola Ameobi (Newcastle United) - Puma King Hvid/Sort/Blå/Rød Newcastle var på en svær opgave, efter de på hjemmebane havde fået 0-0 mod Metalist. Det så da også ud til, at kampen i Ukraine skulle ende målløs, men så dukkede Shola Ameobi op og sparkede kampens eneste mål ind. Det gjorde han i sine nye Puma King Hvid/Sort/Blå/Rød, og dermed blev han en af de første spillere til at vise den nye farve af King frem.

Lass Diarra (Anzhi Makhachkala) - Adidas Predator Incurza Sort/Gul/Blå Den tidligere Real Madrid-spiller var med, da Azhi gik videre mod Hannover 96 med samlet 4-2. Franskmanden havde dog gjort sig et højst overraskende støvlevalg, da han ganske enkelt var hoppet i en rugby-støvle. Ja. Rugby. Modellen er dog en Adidas Predator, men den lyder tilnavnet Incurza, og er noget højere end en almindelig fodboldstøvle.

Didier Drogba (Galatasaray) - Nike Mercurial Vapor IX Guld/Orange Manden, der afgjorde Champions League-finalen sidste sommer er tilbage i mesterholdenes turnering. Det er han efter et halvt år i Kina, hvorefter han tog på et 18-måneder langt lån hos tyrkerne. Her har han holdt fast i sine Guld/Orange Vapor IX, som han også brugte under African Nations Cup. De matcher da også Galatasarays dragt umanerlig godt, så Drogba får stilpoint med på vejen.

William Gallas (Tottenham) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange En af de sjovere jokes oven på torsdagens Europa League-kampe var, at selv om Lyon røg ud, så var der stadig et fransk hold i turneringen (naturligvis med reference til Newcastle og alle deres franske spillere). En af dem, der var med til at smide Lyon ud af turneringen, var ligeledes franske William Gallas - som i dagens anledning var trukket i sine Vapor VIII ACC Turkis/Orange. Gallas er en mand, der holder fat i sine gode gamle støvler, og mon Vapor VIII bliver den næste Superfly I for Gallas?

László Köteles (Genk) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC CR7 Sort/Hvid/Blå/Rød En anden mand, der foretrækker Vapor VIII over den nyeste model, er Genks målmand, László Köteles. Han var nemlig hoppet i en SG Pro-udgave af Cristiano Ronaldos farvevariant af støvlen. Det var en støvle, der kun var lavet til Ronaldo, og vi mistænker derfor at Köteles for ikke at have nogen støvlekontrakt med Nike. Et godt valg af belgieren?

Juan Mata (Chelsea) - Adidas Predator LZ Gul/Sort/Lilla Et af de seneste par ugers mest interessant støvleskifte har Juan Mata stået for, da han gik fra Nike Mercurial Vapor IX til Adidas' Predator LZ. Umiddelbart et skifte der giver meget god mening for den teknisk stærke, spanske kreatør, men vi måtte stadig spærre øjnene op. Nu lader Mata så for alvor til at være blevet Adidas-spiller, da han mod Sparta Prag spillede med den nyeste farve af LZ.

John Terry (Chelsea) - Nike T90 Laser IV Neon/Sort En anden Chelsea-spiller, der for nylig har skiftet støvler, er John Terry. Han stoppede med sit Umbro-sponsorat i kølvandet på den seneste utroskabs-skandale, og har siden spillet i lidt af hvert. Blandt andet har Terry forsøgt sig med Tiempo Legend IV, men nu er valget altså faldet på T90 Laser IV. Har Terry snakket med sin tidligere landsholdskammerat Rio Ferdinand om sit støvlevalg? Bemærk også Fernando Torres' støvler på billedet - han lader også til at være røget i den nyeste farve af LZ.

P. Mexes & K. Constant (AC Milan) og L. Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero I onsdagens kamp var der storopgør i Italien mellem AC Milan og FC Barcelona, og inden kampen var Barcelona udråbt som favoritter. Den rolle levede de dog ikke op til, og Milan vandt med 2-0 efter en flot indsats. I kampen så vi både nye og "gamle" Adizero - Messi var stadig at finde i sin gule Adizero, mens Mexes og Constant begge havde taget springet til den Blå/Hvide. Hvilken farve af dem synes du bedst om?

Teemu Pukki (Schalke 04) - Adidas F50 Adizero Blå/Hvid Også Schalke 04's finne, Teemu Pukki, var hoppet i den nye farve af Adidas F50, og den Blå/Hvide støvle stod utroligt godt til Schalkes klubfarver - igen, stilpoint herfra, og mon ikke Pukki har været godt tilfreds med at kunne farvematche igen, som han tidligere har yndet at gøre?

L. Podolski (Arsenal) og B. Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas F50 Adizero Da Bayern var på besøg hos Arsenal på Emirates var der lagt op til en lige kamp, men sydtyskerne mere eller mindre kørte Gunners over i en 3-1 sejr, der gør det svært for Arsenal at komme tilbage. I selv samme kamp spillede ex-Bayern spiller Podolski i den nye, Blå/Hvide Adizero, mens tidligere kollega Bastian Schweinsteiger var at finde i den oprindelige farvevariant af støvlen. Hvem gjorde det bedst af de to tyskere i din verden?

Luis Suarez (Liverpool) - Adidas F50 Adizero Blå/Hvid Endnu en Adidas-mand, der var at finde i den nye farve af Adizero; Luis Suarez var i hopla mod Zenit, hvor han med to mål var meget tæt på at være med til at sende Liverpool videre i Europa League. Suarez scorede to gange på frispark, så mon ikke han er godt tilfreds med støvlernes debut - også selv om Liverpool røg ud?

Didier Ya Konan (Hannover 96) - Puma evoSPEED 1 Graphic Oprindeligt blev støvlen her lavet som en eksklusiv farvevariant til Radamel Falcao, men der er altså også andre Puma-spillere, der har fået fingrene i den gule evoSPEED. En af dem er ivorianske Ya Konan, som rockede støvlerne i Hannovers 96's 1-1 kamp med Anzhi. Det blev desværre også endestationen for Hannover, der tabte samlet 4-2 til russerne.

En omgang støvlespots, der skulle have været en Støvlespots "Light" blev pludseligt fyldt med interessante spots - men hvilken af vores spottede støvler synes du er den fedeste? Giv os meget gerne din mening i boksen lige herunder billedet.

E-handelspris

E-handelspris