Få fodboldstilen både på og udenfor banen med Nike FC vinterkollektionen

22.10.2015

Skrevet af Mathias

Milan er uden tvivl en af verdens største modebyer og samtidig også et sandt fodbold mekka. De nyeste kollektioner af Nikes ultrapopulære Nike FC tøj er inspireret af byens atmosfæren og Visconti familiens våbenskjold. Vis din fodboldstil både på og af banen med denne vinters Nike FC kollektion.

Nu hvor vinter er ved at være her og vejret bliver koldere har Nike ændret deres designs, så de kan hjælpe med at holde dig varm, selv i de køligste forhold. Den nye milanesisk-inspireret kollektion er lavet med massere af stilet tøj, som for eksempel N98 Bomber jakken.

Nike FC kollektionen er dog meget mere end bare tøj og blandt produkterne finder du også Nike Hypervenom Free skoene. De er allerede blandt Nikes mest populære sneakers og med designs som det her er det jo ikke overraskende.

Du kan finde alle Nike FC gearet fra vinterkollektionen lige her.

En Nike FC kollektion ville ikke være en Nike FC kollektion uden det store udvalg af de vanvittig fede og populære block t-shirts. De stillede t-shirts er igen denne gang designet med inspiration fra byen de repræsenterer og derfor har de denne gang et slangeskind look. Slangeskindet kommer fra Visconti familiens våbenskjold, som er en stor slange.

Det virker utroligt, men Nike FC kollektionerne fortsætter bare med at blive bedre og bedre hver gang. Hvad siger du til Nike vinterkollektionen og tilslutter du dig Nike FC klubben?