Nike afholdt i løbet af januar en række #BeMercurial-event, hvor de inviterede unge fra de respektive lande til at deltage. Gennem en række udfordringer blev der tyndet ud i flokken og til sidst var der blot et fåtal tilbage ved finalen i Paris. Her fik de en serie tips og tricks til at træne speed, som du kan se herunder.

Finalisterne til #BeMercurial-eventet i Paris fik før den store afgørelse en række tips og tricks med på vejen, som de kunne bruge i deres sprint. Det var en række simple øvelser, der træner meget specifikke elementer i løbeteknikken og én af dem var lette fødder. Hvordan flytter du din vægt, uden energi går tabt? Se med i videoen ovenover, der illustrerer en god øvelse til netop det.

Det er ligeledes enormt vigtigt, at du altid er klart til at sætte i sprint, da du i givne situationer har mulighed for at vinde halve og hele sekunder i kampens hede. Der bliver i videoen herover givet gode råd til, hvordan den optimale startposition er og hvordan du skal forsøge at placere dit tyngdepunkt.

Cristiano Ronaldo mestrer det. Mario Götze mestrer det. Theo Walcott mestrer det. En uhyrlig speed, der er resultatet af en fintunet og målrettet løbeteknik. Balance er altafgørende for en god løbeteknik og hvordan du træner netop den, vises i videoen herover med en ganske simpel, men effektiv øvelse.

Nok er du hurtig, men har du, hvad der skal til for at snyde din direkte modstander 1 mod 1? Forsvarsspillere fokuserer på overkroppens bevægelse for at læse dit næste træk, men kan du mestre at holde den i ro, har du straks en fordel. Du kan i videoen herover, se hvordan du træner det aspekt af dit spil med en simpel øvelse.

I sidste ende blev det Danijel Majdancevic, der løb med sejren og meget kunne tyde på, at det var ham, der havde hørt bedst efter, da der blev delt tips og tricks ud. Han blev præmieret med et par Nike Mercurial Vapor IX signeret af Zlatan Ibrahimovic og en dertilhørende tur i den famøse Lamborghini med selv samme superstjerne.

Nikes #BeMercurial-events må siges at have været en stor succes og nu deler amerikanerne ud af den indsigt de har i speed og acceleration. Du får nogle simple øvelser, der kan gøre den store forskel. Hvordan træner du din hurtighed. Del din kommentar i boksen herunder.

E-handelspris