Puma har allerede givet os en farveopdatering til deres normale modeller, hvor farverne Hvid, Rød og Blå har været dominerende. Tyskerne med den springende kat som logo laver dog også letvægtsudgaver af deres forskellige støvler, som hedder Super Light - og i dag tager vi et kig på den nye farve af Puma King SL. Er du fan? Se mere her.

I går så vi den nye farve af Puma King, Hvid/Sort/Rød/Blå, og denne farvevariant er naturligvis også blevet videreført til Kings bror, der har været på slankekur, og som hedder King SL. Den fortsætter de elegante takter med en hvid grundfarve, en sort Puma-stribe samt røde og blå accentfarver på hælen.

SL står for Super Light, og King SL er da også den letteste King-støvle, der nogensinde er lavet. Med imponerende lave 171 gram kombinerer den klassiske King-dyder som komfort og touch med ultralav vægt, en ægte speedprofil og et skarpt knopsystem. Det har dog også medført et par ændringer i forhold til almindelige Puma King - alt sammen for at holde vægten på et minimum.

Du kan forudbestille dit par Puma King SL lige her med en forventet levering i midten af marts - kun 1599 kr.

Normalt forbinder man King med en overdel af kængurulæder - men det er faktisk ikke tilfældet for King SL - her overdelen nemlig lavet af et étlags, japanskproduceret mikrofiber. Det giver en fantastisk overdel, der besidder nogle af de samme egenskaber, som læder gør, og således er overdelen lavet til både at give et skarpt, elegant touch på bolden samtidig med at den sætter sig tæt og godt til din fod.

Nu er King SL dog en King, og derfor hører den også under Pumas såkaldte TouchCell, som er den kategori af støvler, der har fokus på komfort, touch og kontrol - og trods den lave vægt er der derfor også fokus på støvlens komfort. King SL er nemlig udstyret med en ekstern hælkappe af TPU, som sikrer både stabilitet og beskyttelse, hvis der skulle komme en tackling bagfra.

På King Finale, som var den forrige model af King-siloen, benyttede Puma sig af den såkaldte AptoLast, som er den fodform, støvlen er lavet efter. AptoLast er en kende smal og mere strømlinet end ComfortLast, som blev introduceret i til den almindelige King - og AptoLast er derfor også blevet valgt til King SL grundet letvægterens lidt mere speed-agtige natur.

Sålen på King SL bærer også præg af fokus på speed, da man her finder firkantede og aflange knopper, der giver et mere aggressivt greb i banen, og derved sørger for en bedre acceleration på de første meter. King SL er samtidig designet med en såkaldt torsionsbar af nylon under midterfoden, hvilket sørger for stivhed og en hurtigere kraftoverførsel mellem tå og hæl - alt sammen noget, der skal hjælpe dig med at slå din modstander på farten over de altafgørende første meter.

Med andre ord forsøger Puma med deres King SL at blande speed og komfort, og King SL er et rigtigt lækkert bud på en støvle, der tilbyder både klassiske dyder samt moderne teknologier og lav, lav vægt. Støvlerne kommer som Pumas andre SL-modeller ikke til at have spilleropbakning, men mon ikke vi ser en model eller to på de mest nørdede proffer?

Du kan forudbestille dit par Puma King SL lige her med en forventet levering i midten af marts - kun 1599 kr.

Det har været nogle prominente dage for Puma på det seneste, hvor de har præsenteret os for masser af nye farvevarianter. Hvad mener du om den 171 gram lette Puma King SL i Hvid/Sort/Rød/Blå? Del din kommentar med os i boksen herunder.

E-handelspris