Sæsonen er så småt ved at gå i gang igen, og mange spiller derfor træningskampe. Det foregår ofte på kunstgræs, og i den anledning tager Jakob et kig på Nike Mercurial Vapor IX Sølv/Sort med AG-knopper. Hvad dommen lyder, kan du se herunder.

Sæsonopstarten er altid supervigtig for at få en god fodboldsæson, og derfor er mange hold allerede i gang med træningskampe og seriøs træning. Mange af disse kampe foregår dog på kunstgræs, som lidt bedre kan håndtere det hårde vintervejr end almindelige græsbaner.

Spil på kunstgræs er dog hårdt for fodboldstøvler med FG-knopper - og derfor har de store mærker nu også lavet topmodeller med AG-knopper specielt designet til spil på kunstgræs.

En af disse er Nike Mercurial Vapor IX Sølv/Sort AG, som Jakob tager et kig på i dag. Her ser han på, hvordan støvlen adskiller sig fra de to andre Vapor IX-modeller - om det overhovedet ER en Vapor IX - samt naturligvis hvordan knopsystemet yder på banen.

Jakobs anmeldelse kan du se lige herunder, hvor dommen falder over især AG-knopsystemet.

Hvad synes du om den nye Vapor IX med AG-knopper? Og hvad bruger du egentlig selv, når du spiller på kunstgræs? Del meget gerne dit syn på sagen med os herunder.

E-handelspris