Der er for alvor kommet gang i støvlelanceringerne op til foråret, og Puma er hoppet med på ræset. Deres første, nye farveopdatering går til Puma PowerCat 1.12, som får en ny Hvid/Rød/Blå omgang maling - og du kan naturligvis læse mere om den Power-glade støvle her.

Puma er kendt for ikke at være bange for at smide nogle opsigtsvækkende farvevarianter på banen, og tidligere har vi da også fået PowerCat 1.12 at se i mange forskellige nuancer - men den seneste farve er relativt afdæmpet med en hvid grundfarve samt røde en havblå accentfarver, og de kombinerer rigtig godt.

Du kan allerede forudbestille dit par Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå lige her med en forventet levering i midten af april - kun 1359 kr.

Puma PowerCat 1.12 Hvid/Rød/Blå er lavet med en overdel af lækkert kængurulæder, der former sig efter foden og giver et fænomenalt fit fra første færd. Fra midterfoden tager en mikrofiberoverdel over og det har man valgt for at skabe optimal stabilitet for foden, men samtidig også for at holde vægten nede.

Puma Powercat 1.12 har efterhånden opbygget sig et imponerende følge af stjernespillere og meget af det tilskrives dens enorme alsidighed. Målmænd som Gigi Buffon og Asmir Begovic, til forsvarsspillere som Nemanja Vidic og Giorgio Chiellini, videre til midtbanespillere som Nigel De Jong og Michael Carrick og slutteligt til offensive folk som Marco Reus og Cesc Fabregas.

Præcision og power er de helt store fokusområder på Puma Powercat 1.12 og det kommer som følge af 3D Duo Power Shooting Technology, der sidder på vristen af støvlen. De små lameller er produceret i et termoplastisk materiale, der har to grader af hårdhed. Det giver den funktion, at det trækker sig lynhurtigt sammen, når du sparker til bolden og den ophobede energi frigives så når bolden slipper støvlen og dit skud får på den måde ekstra kraft.

På undersiden af støvlen har Puma valgt en Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med høj fleksibiltet. Det er med til at sikre Powercat 1.12 den enormt høje komfort, den er blevet så kendt for - og som Jakob selv sagde det efter sin anmeldelse, så ville han vælge den, såfremt han gå til Rom i en fodboldstøvle. Komforten er nemlig noget, som Puma vægter meget højt og det lever knopsystemet ganske fint op til.

Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå har samtidig en relativt bred læst, der giver en rigtig god pasform til stort set alle slags fødder. Det styrker knopsystemet, der giver et solidt og stabilt leje i banen og de aflange knopper sørger for, at du får en god acceleration og et stærkt greb i banen. Samtidig har Pumas designteam fået lov at slå sig løs grafisk under sålen, så din modstander har lidt at kigge på når han kigger langt efter dine fødder, der lige har sat ham.

Du kan allerede forudbestille dit par Puma Powercat 1.12 Hvid/Rød/Blå lige her med en forventet levering i midten af april - kun 1359 kr.

Puma går all-in med deres power-støvle, og den appellerer til et helt specielt behov - nemlig komfort, kraft og beksyttelse. Vi glæder os til at se den nye farve på fødderne af Pumas profiler. Hvad synes du om Hvid/Rød/Blå? Del meget gerne din mening med os i boksen herunder.

E-handelspris