Onsdag aften bød på et af de mere medrivende Champions League-opgør i denne sæson, da Real Madrid bød velkommen til Manchester United på Santiago Bernabeu. Der var lagt i kakkelovnen til et sindsoprivende opgør, hvor emnet på alles læber var Cristiano Ronaldos opgør mod sin gamle klub - og det blev da også bl.a. portugiseren, der stjal fokus.

Allerede inden den første kamp i 1/8-delsfinalen mellem Los Blancos og The Red Devils havde aviser og andre medier verden over gearet op til den store kamp, hvor Ronaldo, Di Maria og Ramos stod ansigt til ansigt med Van Persie, Rooney og Welbeck. Det blev da også Ronaldo, der stjal rampelyset - som han dog delte med både Danny Welbeck og David De Gea.

David De Gea blev hurtigt testet, og fik akkurat fingrene på et spark fra Coentrao, som tog stolpen og hoppede tilbage i spil. Det var dog United, der kom først foran, da Danny Welbeck steg til vejrs efter et hjørnespark og headede englænderne foran.

Det ville Real Madrid dog ikke finde sig i, og efter 30 minutter fik de også udlignet på et hovedstød - og hvem andre end Cristiano Ronaldo? Portugiseren steg til vejrs, og hoppede mindst et par hoveder højere end Patrice Evra. Her hang han i hvad der føltes som en evighed, inden han headede bolden utageligt ind bag David De Gea.

Ronaldo havde dog inden kampen proklameret, at han ikke ville juble mod United, hvis han scorede, og viste både klub og fans den lovede gestus med en begrænset fejring af målet og to fingerkys mod Uniteds fans - og mon ikke, at CR7 bliver godt modtaget i Manchester?

Anden halvleg bød på store tilbud til begge klubber; Robin van Persie brændte to kæmpestore chancer, mens David De Gea i den grad også kom på arbejde i den anden ende. Han holdt Madrid ude, om end nogle gange på mere uortodokse måder end andre. Da dommeren fløjtede af - i øvrigt midt i et United-hjørnespark - kunne Ronaldo og Ferguson hilse varmt på hinanden.

Der er i den grad lagt an til en hidsig kamp i Manchester, når returopgøret spilles, og 1/8-delsfinalen er stadig pivåben og kan gå til begge sider. Men hvem tror du trækker sig sejrrigt videre - og bliver Ronaldo igen helten for Real Madrid? Del meget gerne dit bud med os herunder.

E-handelspris