Top 5 - De stærkeste spillere i verden

21.10.2015

Skrevet af Mathias

Her på Unisport kontoret diskuterer vi hele tiden fodbold og for første gang nogensinde fandt vi et punkt, hvor vi alle var enige. Det er nærmest et lille mirakel, fordi det plejer aldrig at ske og vi ville derfor dele vores top fem liste over de stærkeste spillere i verden. Se om du er enig i vores valg herunder.

5. Christopher Samba (Dynamo Moskva)

En som mange af os nok kender ret godt og som vi forestiller os angribere verden over nok er lidt bange for. Chris Samba spiller i Rusland og har derfor desværre oplevet racistiske tilråb, men mon de kujoner havde været lige så modige, hvis de mødte ham ansigt til ansigt og ikke fra tribunerne. Han er en tank og fortjener bestemt sin plads på listen.

4. Wilfried Bony (Manchester City)

“Come on Wilfried Bony, score some goals for Swansea.” Jeg savner den sang, ærgerligt han skiftede. Bony er nok den bedste spiller på listen og er den som bruger sin styrke bedst på banen. Han mangler endnu helt at slå igennem for Manchester City, men har faktisk ikke spillet dårligt endnu.

3. Micah Richards (Aston Villa)

Micah Richards når nok at blive en FIFA16 legende! En hurtigt midterforsvar, som så også er vanvittig stærk? Sweeeeet. Han er også pænt stærk i virkeligheden og gjorde rigtig mange folk glade i weekenden, da Diego Costa prøvede at vælte ham og det hele endte med Chelsea manden lå på gulvet og blev til grin. Jeg tror du skal bakke ud af den her Diego.

2. George Elokobi (Colchester United)

Nu er vi ved at være i den rigtige stærke ende af listen og på andenpladsen finder du George Elokobi, som ikke overraskende spiller i de lavere engelske rækker. Når man ser ham, så er det næsten sindssygt at tænke på han ikke er nummer 1 på listen.

1. Adebayo Akinfenwa (AFC Wimbeldon)

Nummer et havde i dog nok set komme og egentlig er det den eneste som overhoved ikke kan debateres. Akinfenwa er klart den stærkeste spiller i verden. Når han sætter ‘Beast Mode On’, så skal du flytte dig.

Det her er vores liste af de stærkeste spillere i verden. Dem jeg talte med var helt enige i listen, men hvad siger du? Er der nogen du ville erstatte med en anden?