Mario Balotelli kunne for kort tid siden et skifte væk fra Manchester City og hjem til Italien. Her hedder destinationen AC Milan, hvor angriber fremover skal forsøge at udfolde sit talent. Her har han fået sit ikoniske nummer 45 på trøjen og skulle du være fan af Super Mario, så kan du allerede forudbestille den nu.

Han er én af de mest omtalte og diskuterede skikkelser i europæisk topfodbold og har i de seneste år tilbragt en vild tilværelse i Premier League hos Manchester City. Her har hans gøren og laden væk fra banen trukket flere overskrifter end spillet på den. Han har fyret fyrværkeri af på sit eget badeværelse, købt en kamoufleret Bentley og meget, meget mere, men uanset hvad, så elsker man stadig Mario Balotelli.

Den karismatiske italiener vender du tilbage til hjemlandet. Nærmere betegnet til AC Milan, hvor han fremover skal slå sine folder. Her skal det vise sig, om Super Mario har udviklet sig nok til at lægge de vilde eskapader på hylden og om han er klar til at lade hans spil på banen tale for sig.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Balotelli er i enormt høj kurs hos os og det er velsagtens heller ikke så underligt, når man ser på nogle af de fantastiske minder, han har efterladt i engelsk fodbold. Nu er det imidlertid slut med at trække den lyseblå trøje over hovedet, da han fremover skal vænne sig til de røde og sorte farver hos AC Milan.

Om Balotelli fortsætter med at score mindeværdige mål, som det ovenstående han prikkede ind med skulderen, skal være usagt, men vi er sikre på, at vi kommer til at høre meget mere fra ham i fremtiden. Vi har allerede lagt AC Milans hjemmebanetrøje 12/13 med originalt Balotelli #45 på ryggen op til forudbestilling.

Trøjen kan allerede leveres i slutningen af februar med originalt tryk på ryggen. Skal du have dig et eksemplar? Spår du Mario Balotelli succes i det italienske? Eller har han stadig et par overskrifter i sig endnu? Del din kommentar i boksen herunder.