DBU og hummel overtager Unisport Flagship Store

18.05.2018

Skrevet af Frederik

VM i Rusland er på trapperne, og denne gang er Danmark med igen. Det skal selvfølgelig fejres. Derfor har hummel og DBU overtaget vores Flagship Store på Strøget i stor stil. Kom forbi og se Danmarks VM-trøjer og vores klassiske DBU-museum.

Når du i dag og frem mod VM træder ind i vores Flagship Store på Strøget, kan du nyde de stilrene danske VM-trøjer til slutrunden i Rusland. Vi har både hjemmebane-, udebane- og målmandstrøjerne i butikken, og de pryder altså den første del af butikken. Et dejligt syn, som kun kan få én i VM-stemning!

Længere inde i butikken finder du noget andet, der er noget helt særligt… Dansk landsholdsfodbold har en helt særlig historie, netop dén hylder vi i Unisport Flagship store ved at have skabt et unikt fodboldmuseum midt i vores butik. Der er helt sikkert noget at se på for enhver dansk fodboldfan!

I vores DBU-museum finder du alt fra trøjer, der er blevet brugt under VM i Frankrig i 1998, en Jon Dahl Tomasson-trøje fra Sydkorea i 2002 og Christian Eriksens trøje fra playoffkampen mod Irland, hvor han lavede tre kasser. Af de gamle sager kan du blandt andet se en Frank Arnesen-trøje fra 1982, som er en af de allerældste hummeltrøjer, og samtidig kan du også opleve støvlerne, som Kim Vilfort havde på, da han scorede sit mål i EM-finalen i 1992.

Så hvis du ikke kan få nok af klaphatte, fællessang og danske fodboldlegender, mens du venter på startfløjtet til Peru mod Danmark, kan du passende vandre gennem en del af den danske fodboldhistorie i et miks af 80’er-printede trøjer og garvede læderstøvler i Unisport Flagship Store. Vi glæder os til at byde dig velkommen!