Nike sætter alt ind for, at få det bedste ud af året og de opfordrer dig til at gøre det samme. Det er slut med at udskyde træning. Det er slut med at droppe en kamp eller springe over på en løbetur. Det gælder om, at få dette år til at gælde og om at sætte sig selv nogle mål. Skal du være med? #MakeItCount.

Nike har tidligere udfordret deres atleter til at sætte mål for sig selv og alle fra Rio Ferdinand til Alex Morgan hoppede med på vognen. Der blev sat mål for antal mål, antal clean sheets og meget, meget andet. Nu giver de til gengæld stafetten videre og retter sig mod dig; er du klar til at sætte dig nye mål for 2013? Er du klar til smadre de mål sammen med os?

De fleste drømmer med sikkerhed om en karriere som professionel fodboldspiller og selv om det kræver en vældig portion talent, så kræver det lige store dele hårdt arbejde og engagement. Derfor er det vigtigt, at man bliver ved med at sætte sig selv nogle mål og dem vil vi rigtig gerne høre. Hvad er du villig til at gøre for at realisere drømmen?

Vi vil også gerne hjælpe på motivationen og derfor starter vi nu en konkurrence på Twitter. For at være med skal du dele dine mål for 2013 og på fredag kl. 10 annoncerer vi vinderen af et super lækkert sæt baselayer fra Nike. Det eneste du skal gøre er, at følge Unisport på Twitter og skrive et tweet i stil med følgende:

Du kan naturligvis drage inspiration fra de ovenstående eksempler, men vi er mest interesserede i at høre dine personlige ambitioner for 2013. Konkurrencen gælder til og med søndag kl. 23.59 og der trækkes en vinder af et lækkert sæt Nike Hyperwarm-baselayer på mandag kl. 10.00. Følg instruktionerne ovenfor og så er der ikke mere at sige end: held og lykke.

Vi ser frem til at høre, hvad du har sat af mål for dig selv i det kommende år. Er det i år, at du kommer i startopstillingen? Er det i år, du bliver hurtigere på de første meter? Del din kommentar i boksen herunder.