Nike forstår at skabe hype omkring deres støvler med fede lanceringer, og den seneste Vapor IX er ingen undtagelse. Her afholder de nemlig et stort event i Paris med Zlatan - og vi inviteret! Du kan naturligvis følge med helt fra start, og tilmed vinde et par Vapor IX nu du alligevel kigger med.

Besøg vores store Unisport i Paris-kampagneside her

Nike har allerede afholdt et par #BeMercurial-events i London, Amsterdam og München, hvor bl.a. Ribery, Shaqiri, Walcott og Viktor Fischer dukkede op, viste deres støvler frem og kastede stjernestøv over konkurrencen - og nå ja, Ribery og Shaqiri havde lige en Vapor IX-Lamborghini med.

Her har man forsøgt at finde de hurtigste Mercurial-spillere, som samles til et endeligt event i Paris, hvor Zlatan Ibrahimovic er kongen - og det er da også svenskeren, der inviterer indenfor.

På gæstelisten står vi, og Jakob hanker derfor op i kameraet og sine Vapor IX og bevæger sig i morgen tidlig mod den franske metropol for at deltage i #BeMercurial-eventet.

Med sig har han sin iPhone, og derfor kan du komme med helt under huden på Vapor IX-eventet, da vi både vil Instagramme, tweete og uploade små videoer direkte fra Paris mens det hele sker.

Alle disse billeder, tweets og videoer har vi samlet ét sted, nemlig på vores Unisport i Paris kampagneside, hvor du kan få hele stemningsindtrykket fra Byernes By, hvor Jakob er med til #BeMercurial-eventet.

For at markere, at vi er i Paris, vil vi gerne sætte en af de splinternye Vapor IX på højkant - og du kan således deltage i konkurrencen om et par på Twitter.

Alt du skal gøre, at Tweete os og fortælle, hvilken spiller du synes er mest Mercurial - og det skal du gøre med teksten “@Unisport Navnet på spiller #UnisportParis unis.pt/P4ris - så er du med i lodtrækningen om et par Vapor IX i enten Lilla eller Orange. Se et eksempel på, hvordan dit tweet kan se ud herunder;

Konkurrencen løber til tirsdag aften kl. 23:59, og vi finder en vinder onsdag morgen kl. 10.00, hvor vinderen annonceres på Twitter.

Jakob er klar med alpehuen på skrå og sine Vapor IX under armen, og glæder sig allerede nu til at sende billeder, tweets og film hjem fra det franske - og vi håber, at du vil følge med som eventet udfolder sig og Zlatan dukker op (og ja, vi holder SKARPT øje med Lamborghinierne…)

Få overblikket og bliv opdateret om #BeMercurial-eventet som det sker lige her

Nu hvor støvet har lagt sig, hvad tænker du så om den nye Vapor IX? Er den noget for dig? Vi hører også meget gerne din mening om Zlatan som ambassadør for støvlen.