African Nations Cup 2013 er allerede godt i gang, og dertil hører godt humør, masser af god bold og naturligvis musik. Puma har snakket med Elfenbenskystens og Ghanas spillere med deres bud på holdenes sammensætning - og der er nogle ret sjove sekvenser imellem.

Puma sponserer en mængde af de deltagende landshold ved African Nations Cup, og i den forbindelse har de lavet en håndfuld videoer fra turneringen. Nogle af disse videoer går ud på at komme ind bag de deltagende hold og høre lidt om, hvilke spillere der udfylder givne roller.

Derfor har Puma snakket med både Elfenbenskysten og Ghans landshold om, hvem der er den mest dovne, spiser mest, sover længst, har det grimmeste hår, synger bedst og danser dårligst samt meget mere - og der kommer nogle sandheder på bordet når holdkammeraterne skal vurdere hinanden.

Humøret lader til at være højt i begge landsholdslejre, og det bliver spændende at følge både Ghana og Elfenbenskysten, der stiller op med stærke trupper i årets turnering.

Hvad synes du om de sandheder, der kommer for dagen i videoerne oven over? Og blev du overrasket over nogle af titlerne - som eksempelvis at Asamoah Gyan er den bedste sanger på det ghanesiske landshold? Del meget gerne dine tanker med os herunder.