Nike Mercurial Vapor IX blev i dag lanceret, og interessen har været enorm. Der er masser af spørgsmål, og dem vil vi meget gerne adressere - derfor går Jakob i ugens WebTV Live i Vapor IX-mode, hvor han sidder klar fra 16-17 og svarer på spørgsmål om den nye speedstøvle fra Nike.

Jakob har allerede haft støvlen til test i nogle uger, og du kan derfor få de allerførste rekationer på Nikes nye speedstøvle og høre, om den er blevet forbedret i forhold til Vapor VIII. Samtidig er Jakob bevæbnet til tænderne med tekniske informationer om Vapor IX, og svarer derfor også meget gerne på dine spørgsmål.

For at gøre det hele endnu mere interessant, sætter vi også en Vapor IX på højkant, som vi sender til vinderen så snart støvlen lander hos os. Hvad du skal gøre for at være med, kan du høre mere om i dagens afsnit af WebTV Live.

Kig forbi ved at trykke på billedet lige herunder - og kom og vær med til at snakke Vapor IX og hvad der ellers måtte dukke op af fodboldsnak til den helt store guldmedalje.

Vapor IX sign up

Hvad synes du om Nike Mercurial Vapor IX? Er den noget for dig, og hvilken farve kan du bedst lide? Del meget gerne dine meninger med os herunder - og husk at du kan få svar på dine spørgsmål af Jakob mellem 16 og 17 i dag.