Warrior Sports har gjort kort og kontant proces på støvlemarkedet, hvor de er kommet flyvende med fuld fart. De har på kort tid erhvervet sig en række Premier League-stjerne og de er naturligvis kommet på arbejde i deres seneste reklamefilm: What Lies Within. En optræden fra Maroune Fellaini og en rolle til Vinnie Jones lyder nok ret vildt, men det fungerer.

Det amerikanske sportsmærke overraskede de fleste, da de overtog sponsoratet i Liverpool FC fra Adidas, men siden da har de ikke set sig tilbage. Der gik ikke længe før etablerede stjerner drog mod Warrior Sports og blandt de professionelle støtter tæller nu blandt andre Maroune Fellaini fra Everton, Jonas Gutierrez fra Newcastle og den tidligere Liverpool-spiller Craig Bellamy.

De har for kort tid siden præsenteret deres første bud på en fodboldstøvle og de har ikke overraskende angrebet letvægtsmarkedet. Det har kastet Warrior Sports Skreamer Pro af sig, der er landet i to varianter; én med mikrofiberoverdel og én med kængurulæderoverdel. Det er dog førstnævnte model, der promoveres mest og det forstår man også godt, når man ser den iøjenfaldende farvevariant.

Warrior Sports Skreamer Pro S-Lite Blå/Orange får nu også sin sag for, da den får stjernerollen i amerikanernes seneste reklamefilm. Med Marouane Fellaini og Vinnie Jones på plakaten kan det være svært at se, hvor det skulle kunne gå galt og man må give amerikanerne, at de forstår at markedsføre deres støvler. Se selv med i videoen herover.

Med en vægt på blot 209 gram placerer Warrior Sports Skreamer Pro S-Lite sig i den fornuftige ende af skalaen og selvom den ikke når under de 200 g, så er den til gengæld spækket med teknologi. Overdelen er beklædt med Warrior Sports Arrowhead-teknologi, der skal give forbedret boldkontrol og greb i bolden.

Hvis du dog ikke er til mikrofiberstøvler, så er det heldigt, at Warrior har lanceret et alternativ: Skreamer Pro K-Lite, der i stedet har en overdel lækkert kængurulæder. Kunne du tænke dig at læse mere om støvlerne og blive lidt klogere på de nye teknologier, så kan du læse vores nyhed om de to lige her.

Hvad siger du til den lidt dystre video fra Warrior? Og tror du, at Vinnie Jones og Fellaini kunne udgøre en slagkraftig midtbane? Hvor står du i forhold til de nye støvler - virker de interessante? Del din mening med os i kommentarfeltet lige nedenunder.