Umbro er langt fra færdige med at etablere sig på støvlemarkedet på ny og nu er tiden kommer til at føre deres mest legendariske støvle videre. Vi er nemlig klar til at løfte sløret for den splinternye Umbro Speciali Pro IV Hvid/Sølv, der i mange år har været englændernes helt store navn.

Umbro Speciali Pro er et meget velkendt på støvlemarkedet og de ikoniske støvler har i sin tid siddet på nogle af fodboldens allerstørste navne. Blandt andet var Newcastle-legenden Alan Shearer fast mand i siloen igennem sin karriere og han var med til at gøre den til det legendariske instans på markedet, som den kan prale af at være. Nu er tiden selvfølgelig en anden, men Umbro har ikke ligget på den lade side; de har i den grad udviklet sig.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Umbro Speciali Pro IV Hvid/Sølv her med en forventet levering i starten af marts - kun 934 kr.

Æstetikken på støvlen lever dog op til fordums styrke og Umbro har ikke ladet sig friste af mere flamboyante farvevarianter. En klassisk og stilren kombination af hvid, sølv og sort gør hurtigt Speciali IV til en klassiker. Derudover forstyrres udseendet ikke unødvendigt og de rene linier gør støvlen til et smagfuldt og tidsløst valg helt i tråd med historien bag den.

Flere af de ting Umbro Speciali IV slår sig op på baserer sig på den lækre læderoverdel og vanen tro leverer briterne, hvor det gælder. Umbro har valgt et blødt og smidigt læder af allerhøjeste kvalitet og det er med til at sikre den komfort, som det engelske sportsmærke i mange år har været kendt for. Det strækker sig uforstyrret helt vejen om til hælen og former sig derfor efter din for over hele linien, hvilket giver et sublimt fit.

Det bløde læder er også med til at give et naturligt og elegant touch på bolden og syningerne på snuden er i den sammenhæng ikke blot til pynt. De sørger for at læderet bevæger sig mest fordelagtigt i forhold til fodens bevægelser, og det vil derfor give dig de optimale betingelser for at kontrollere bolden uanset din fods position.

I modsætning til tidligere generationer af Umbro Speciali har man valgt at give støvlen en assymetrisk snørring. Det er med til at give en større og renere kontaktflade på indersiden og vristen af støvle. Det giver bedre betingelser for at påvirke bolden, når du sparker, tæmmer, afleverer og dribler.

Vi kommer med sikkerhed til at se den udlejede Liverpool-angriber Andy Carroll i de nye Umbro Speciali IV i den nære fremtid og det lader til at det engelske mærke satser på de yngre spillere. I alle fald har de skrevet kontrakt med en række lysende talenter som Liverpools stjerneskud André Wisom, Conor Coady og selvfølgelig også førnævnte Carroll. Vi spår derfor, at Umbro er tilbage, og at de vil styrke sig i de kommende år.

Knopsystemet har fået en meget klassisk udsmykning med koniske knopper på forfoden for at give maksimal stabilitet og for at facilitere vendinger på små områder. På hælen har man valgt at bruge bladede knopper for at fremme accelerationer og nedbremsninger. Yderligere har knopsystemet den fordel, at det er HG-knopper, der egner sig til hårde underlag og du kan derfor bruge Umbro Speciali Pro IV på både almindeligt græs og kunstgræs uden at miste din reklamationsret.

Du kan allerede nu forudbestille dit par Umbro Speciali Pro IV Hvid/Sølv her med en forventet levering i starten af marts - kun 934 kr.

Umbro fortsætter deres storstilede comeback og med Speciali Pro IV mener vi, at de har ramt plet. En prisvenlig læderstøvle med god holdbarhed, alsidighed og meget, meget mere. Hvad siger du til den? Del din kommentar med os i boksen herunder.