Slutningen af 2012 bød på masser af lækre støvler, og nu hvor fodbolden så småt er begyndt at rulle igen på de danske baner, åbner vi også op for anmelderposen i 2013, hvor Jakob kaster sig over nogle af de mange nye støvler. Men hvilke skal han anmelde først? Det kan DU være med til at bestemme.

Jakob har, ligesom mange af Nikes store stjerner, været så heldig at få lov at teste den nye Mercurial Vapor IX de seneste uger, og I kan derfor se frem til en anmeldelse kort efter støvlen er blevet offentliggjort midt i januar måned.

Det betyder også, at Jakob skal i gang med test af endnu en støvle, og der er mange på menuen, der byder på spændende teknologier og interessant design. Vi skal nok få tygget os igennem dem alle, men hvilken skal Jakob teste først? Det kan du være med til at bestemme - vi vil nemlig meget gerne høre din mening.

De første to støvler, der står head-to-head i 2013, er den imponerende læderstøvle, der er den nye dreng i klassen - nemlig Warrior Sports Skreamer Pro K-Skind, som med sine imponerende lave 215 gram og en overdel af kængurulæder har imponeret, siden den blev offentliggjort i slutningen af 2012. Er det den, Jakob skal starte med at teste?

Over for Skreamer står Puma King SL, der er letvægtsversionen af den nye King, der udkom i starten af december. Med en overdel af syntetisk læder, en speed-optimeret læst samt imponerende lave 171 gram er der tale om en komfortabel speedstøvle. Det er i alle fald, hvad Puma siger. Men er det den, Jakob skal teste først? Det er dit valg.

Del derfor din mening med os i kommentarsporet eller afstemningen ude til højre, hvor du ganske enkelt skal svare på, hvilken støvle du helst ser anmeldt først af King SL og Skreamer Pro. Vi glæder os til at se, hvilken støvle I peger på - og virker konceptet, er det nok ikke sidste gang, at I får lov at bestemme, hvilken støvle vi først anmelder.