Nike Pro Combat Hyperwarm baselayer er blandt det ypperste af sin slags på markedet og det er derfor ikke overraskende, at det benyttes af nogle af verdens største og bedste fodboldspillere. Hos Manchester United og FC Barcelona benytter spillerne sig af det lækre sportsundertøj og det er faktisk designet i henhold til deres hjemmebanesæt.

For at tilpasse sig de regler der gælder sig, hvad angår matchende spillersæt og baselayer, har Nike designet det lækre Pro Combat Hyperwarm baselayer, så det passer til Manchester Uniteds og FC Barcelonas hjemmebanesæt. På den måde kan blandt andre Wayne Rooney og Andrés Iniesta fokusere fuldt ud på at spille fodbold, da de kan vide sig sikre på, at deres baselayer ikke svigter dem uanset vejret.

Nike Pro Combat Hyperwarm er designet til at holde kroppen tør og tempereret, når du dyrker motion og spiller fodbold. Det smarte baselayer er produceret med Nike DRI-FIT, hvilket sørger for, at sved og fugt transporteres væk fra huden og kroppen. Derudover er trøjerne også udstyret med Nike Shield-teknologi, der sørger for at underarmene holdes tørre i regn og våde vejrforhold, så du ikke kommer til at fryse af den årsag.

Nike - Pro Hyperwarm Fusion Shield Mock L/Æ Manchester United er designet specifikt, så det passer til De Røde Djævles hjemmebanesæt og det er baselayer fuldstændig magen til, som de professionelle bruger. Det har derfor dette karakteristiske Gingham-tern på brystet i stil med hjemmebanetrøjen for 12/13. At have udstyret i orden må siges at være en nødvendighed, når man spiller i England og det har Manchester United i den grad.

Nike - Pro Hyperwarm Fusion Shield Mock L/Æ Barcelona er på samme måde som førnævnte designet specifikt til det catalanske storhold. Lionel Messi, Andrés Iniesta og Alexis Sanchez nyder derfor alle godt af det effektive baselayer, der sidder tæt på kroppen, for at minimere den distraherende effekt. Med andre ord, så bemærker du næsten ikke, at du har det på og du kan derfor holde fokus på dit spil.

Du kan se det store udvalg af Nike Pro Combat Hyperwarm baselaser lige her.

Nike Pro Combat Hyperwarm baselayer er den ultimative partner, når du skal dyrke motion eller spille fodbold og nu kan du også matche de helt professionelle på udstyret. Hvad siger du til det? Skal du have dig en baselayer-trøje med Manchester United eller Barcelona? Del din kommentar i boksen herunder.