Det ubrydelige bånd | Se Romas nye hjemmebanetrøje

11.05.2018

Skrevet af Frederik

Nike har i dag præsenteret Romas hjemmebanetrøje til 2018/19-sæsonen, der er inspireret af forholdet mellem klub, by og fans. Tjek den lækre trøje lige her.

Med blot to runder tilbage af Serie A-sæsonen kigger både AS Roma efter at sikre sig Champions League-fodbold til næste sæson efter at måtte se sig slået af Juventus og Napoli i kampen om Scudettoen. I dag har Nike så præsenteret både Romas hjemmebanetrøje til 2018/19-sæsonen, der ventes at få debut i weekenden, når Roma tager imod Juventus. Trøjen er inspireret af det ubrydelige bånd mellem klub, by og fans, og den er alt for sprød!

Fortsættes nedenfor

Som normalt er AS Romas Hjemmebanetrøje 2018/19 overvejende rød, men i år er farven en smule mørkere sammenlignet med den røde tone, der blev brugt sidste sæson. En 'Roma-gul' krave og ditto Swoosh gør looket komplet sammmen med et lækkert rustning-lignende grafisk print - der skal ligne rustningen på en gammel soldat i Romerriget - på for- og bagsiden af trøjen. Kæderne symbolerer det ubrydelige bånd mellem klub, by og fans.

Trøjen er baseret på Nike Vapor-skabelonen og har det berømte zig-zag-design på ærmerne, mens ordene 'Roma Siamo Noi' (Vi er Rom) pryder indersiden, og den helt nye sponsor Qatar Airways logo vil blive vist på midten af Il Giallorossis hjemmebanetrøje.

Køb din AS Roma Hjemmebanetrøje 2018/19 lige her fra torsdag den 17. maj.