New Balance Otruska Pack | Klar til VM!

10.05.2018

Skrevet af Frederik

Det er tid til, at New Balance viser deres VM-kollektion frem. Det gør de ved at give os en helt ny Furon 4.0 og den spritnye Tekela-støvle, der skal erstatte Visaro. Udover det, så giver New Balance også støvlerne en helt ny farve op til slutrunden. Nyd dem her!

Den nye New Balance Otruska-kollektion er fyldt med nyheder. Vi får en russisk-inspireret farvevariant, en opdateret Furon og den nye Tekela-støvle. Begge støvler er lavet i samme farver - hvid med røde detaljer. De røde detaljer kan ses med det store 'N' på siden af støvlen, modellens navn på hælens og New Balances logo. Udover det, så skal vi også nævne den fede sål, der sidder lige i skabet. Man må sige, at New Balance byder op til dans til sommerens VM-slutrunde!

Inden vi tager et kig på de mere nørdede ting, så lad os se på inspirationen til støvlerne. Otruska-kollektonen har referencer til Rusland med sine røde og hvide farver. Navnet Otruska er taget fra den mytiske, tohovedede helvedeshund Orthrus. Den repræsenterer angreb, vildskab og ihærdighed. New Balance prøver at vise dette med den klare hvide og den aggressive røde farve. Otruska-kollektionen handler om at optimere sit spil og bruge sin fortrukne fod til at gøre arbejdet færdigt!

Furon 4.0 har fået et ansigtsløft i forhold til teknologierne. Furon 4.0 er designet til at give den bedste sparkeflade og er lavet til at de offensive spillere, der er iskolde foran mål. Furon er udstyret med FantomFit-teknologi, Hidraskin og en større overfalde til boldkontakt. Dette giver et rent og præcist spark, der vil gøre dig til banens farligste spiller. Den nye Furon går op i fart - og du får en sål, der sikrer bedre acceleration.

Den nye Tekela erstatter New Balances tidligere playmaker-støvle: Visaro. Den er lavet til de opfindsomme spillere, der elsker at bruge deres fart og bevægelse til at ændre kampene. Tekelas overdel er lavet i mikrofibre, der blandt andet indeholder små bånd, som skaber eksponentiel stabilitet, boldfølelse og gør dig endnu skarpere på bolden. Sålen på Tekela har fokus på bevægelighed med runde knopper, så du nemmere kan vende rundt og styre kampen på banen.

Ligegyldigt om du er den koldblodige eller kreative spiller, kan du få fingrene i støvlerne fra New Balance Otruska Pack her.