Der har længe været talt i krogene omkring en Nike Mercurial Vapor IX, og noget tyder nu på, at en lancering af støvlen ikke er langt væk - i alle fald har et par af Nikes spillere taget sagen i egen hånd og givet os et tidligt kig på, hvad vi har i vente i det nye år.

Som vi tidligere afslørede på vores Facebook-side, så er både Luka Modric og Zlatan Ibrahimovic i gang med at teste nye Nike Mercurial-støvler - og med de to herres støvlehistorik in mente, lægges der kraftigt op til en ny Vapor.

I går trænede begge nemlig i en ny model - Zlatan var trukket i en helt blackoutet støvle, som dog hurtigt lod sig afsløre som ikke at være en Vapor VIII da vi kiggede nærmere på den grundet overdelens udhulede tekstur.

Luka Modric havde ikke de store skrupler med at trække i en helt ny farve, som i første omgang mindede os rigtig meget om den første farvevariant af Nike Mercurial Vapor Superfly III - men ser man lidt nærmere på Modric’s støvler, er Nike-logoet ikke hvidt som på Superfly III, men grønt.

Til sidst fik vi et helt stort vink med en vognstang af Manchester Uniteds venstreback, Alexander Büttner, som på sin Twitter-konto viste sine nye Nike Mercurial-støvler frem. I en vovet bronze og gul farve er der ingen tvivl om, at den vil lyse på på banen - og Büttner har tydeligvis haft svært ved at holde sin begejstring over støvlerne nede.

Intet er endnu officielt om Nikes kommende Mercurial-støvle, men vi forventer at kunne fortælle meget mere i løbet af januar i det kommende år. Indtil da hører vi meget gerne din mening og forventninger.