Nytåret er over os, og i den forbindelse vil vi gerne slutte 2012 af med maner. Derfor har Jakob været i gang og taget et tilbageblik på det snart forgangne år, holdt en nytårstale og naturligvis fyret krudt af. Se med her, hvor vi lukker for 2012 og byder 2013 velkommen.

2012 har været et godt år, hvor vi har fået et væld af gode fodboldoplevelser - både når vi snakker på banen og udstyrsfronten.

Det forgangne år gav os både den vilde afslutning i Premier League, en højdramatisk Champions League-afslutning samt en EM-slutrunde med masser af god fodbold (men som ikke var så overraskende, da Spanien vandt det hele igen).

På udstyrs- og især støvlefronten skete der en masse, og vi fik både en helt ny generation af Mercurial Vapor-støvler, en radikal opdatering til Adidas' Predator-linje samt en hel masse innovation på udstyrsfronten.

Alt dette og meget mere bliver naturligvis nævnt i Jakobs nytårstale - og du kan se både den og vores tilbageblik på året lige herunder.

GODT NYTÅR og mange tak for at I fulgte med i 2012!

Har du et nytårsfortsæt med hensyn til din fodbold? Og hvad håber du at se af nyt på støvlefronten i 2013? Del meget gerne dine tanker om det nye år med os herunder.