I slutningen af november var vi et smut i Amsterdam for at være med til lanceringen af Nike GS2, og her mødte vi også Christian Eriksen, som var hovedpersonen ved eventet.

Ved samme lejlighed fik vi Christian til at signere en Nike Maxim HI-VIS fodbold, som du nu kan vinde på Twitter - med andre ord en topbold med en af Danmarks bedste fodboldspilleres autograf på.

Nike Maxim er Nikes topbold, som bruges i de tre største ligaer i verden; Den italienske, spanske og engelske, og HI-VIS bolden er vinterudgaven af Maxim, som gør den lettere at se i stadionprojektørernes skær.

Den har Eriksen sat sin autograf på, og med den halvsæson det danske stjernefrø har haft, er det slet ikke nogen skidt ting at have stående på sin nye Maxim - tværtimod gør det den hamrende eksklusiv.

Denne bold kan du vinde på Twitter, og alt du skal gøre er at retweete vores konkurrencepost, som vi har lavet på vores Twitter-konto. Konkurrencen løber indtil d. 31. december 2012 kl. 14.30, hvor vinderen findes og annonceres på Twitter.

Deltag i konkurrencen på Twitter lige her ved at retweete vores konkurrence-post.

Hvad synes du om Christian Eriksens sæson? Er han klar til de helt store hold - og i givet fald hvilke? Del meget gerne din kommentar i boksen herunder billedet - og held og lykke!