Nok er julen bag os, men det baner heldigvis vejen for vores Vinterudsalg. Vi har sat prisen ned på alt fra træningstrøjer, spillersæt og fodboldstøvler, til benskinner, t-shirts og smart merchandise, hvor du kan spare helt op til 80% på udvalgte produkter. Så kig forbi vores nye kampagneside, hvor du kan se alle tilbuddene.

Vi runder 2012 af med at sparke vores store Vinterudsalg igang, hvilket giver dig muligheden for at købe dig selv den julegave, der måske lige manglede under træet. Det kan også være, at du har fået et gavekort, som du gerne vil indløse og nu kan du få lidt af hvert til en fantastisk pris. Kig forbi vores store kampagneside her, hvor du kan gøre et kup på alt fra baselayer, til fodboldstøvler og fritidstøj.

Du kan eksempelvis spare 25% på nogle af julens mest populære fodboldtrøjer fra eksempelvis FC Barcelona og Liverpool. FC Barcelonas Udebanetrøje 12/13 Børn kan nemlig erhverves med en 25% besparelse og skal derfor kun koste dig 374 kr. Den samme besparelse gør sig gældende på Liverpools Udebanetrøje 12/13, som kan blive din for blot 411 kr.

Hvis du er mere i det internationale hjørne, kan du erhverve dig en hjemmebanetrøje for de regerende Europa- og Verdensmestre fra Spanien til kun 329 kr. Spaniens Hjemmebanetrøje 12/13 er nemlig sat ned med hele 40% - men du skal slå til nu, da vi tror de ryger hurtigt. Du kan også mindes en fantastisk tid for det danske landsholds med en Danmark Hjemmebanetrøje fra 1986 fra Hummel, som du kan spare 80% på - den koster derfor kun 49 kr.

Hvis du mangler noget til hverdagsgarderoben, er der også rigtig gode besparelser at hente. Det kunne eksempelvis være de populære Nike Free Run +3 Sort/Orange, der går rigtig godt til det mest. Det samme gør Arsenals Hjemmebanetrøje 12/13, der vandt prisen som Årets Fedeste Trøje her på Unisport.

Du kan finde langt flere gode tilbud på vores nye kampagneside lige her, hvor Vinterudsalget huserer. Baselayer, fodboldtrøjer, benskinner, sneakers og alt hvad hjertet begærer kan klares og så endda med fantastiske besparelser.

Vi vil opfordre dig til at kigge fordi vores Vinterudsalg, da vi er sikre på, at du kan finde noget, der har interesse. Ellers vil vi gerne høre, hvad du har fået af julegaver i år? Var der nogle fra Unisport iblandt? Del din kommentar med os i boksen herunder.