Det er i dag blevet den 21. december, og der er nu kun tre dage tilbage til juleaften - og vi er derfor også ved at være i mål efter en jul i allerhøjeste gear i Unisport.

For at se lidt på, hvordan julen egentlig er forløbet i Unisport, har Jakob hanket op i sit kamera og gået en tur ud i virksomheden for at høre lidt fra de forskellige afdelinger, der alle som en har sørget for, at alle ordrer og julegaver er blevet leveret så hurtigt som overhovedet muligt her i juletiden.

Du kan derfor både høre fra trykkeriafdelingen, broderiafdelingen, lager- og pakkeafdelingen, kundeservice, social media, IT, grafisk afdeling og fotograferne - og meget mere i et eksklusivt blik i, hvordan julen foregår i Unisport anno 2012.

Så kig med og se hvordan vi juler i afsnittet liger herunder.

Stem på Årets Støvle 2012 lige her, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII - SIDSTE CHANCE I DAG!

Er du ved at være klar til jul - og har du eventuelt ønsket dig nogle ting her fra Unisport? Del meget gerne dine fodboldønsker med os herunder billedet..