I december landede Adidas F50 Adizero på lager, og siden da har Jakob testet både mikrofiber- og lædermodellen på livet løs. Disse anstrengelser kan du få resultatet af i dag, hvor Jakob viser sin anmeldelse af støvlerne i Jul i Unisport.

Adidas F50 Adizero er blevet et kæmpehit på støvlemarkedet, og det føles ikke som om det kun er to og et halvt år siden, den første model af støvlen kom. Nu er den dog allerede på fjerde generation, og den har Jakob haft fødderne i og anmelde.

Her ser han både på læder- og mikrofibermodellen af den lette støvle, og ser på den enkelte støvles egenskaber inden for komfort, knopsystem og sparkeegenskaber for at nævne et par områder. Du kan naturligvis også høre, hvilken en af modellerne, der er Jakobs favorit.

Se afsnittet lige herunder, og giv også meget gerne dit bud på den fedeste af de to støvler med i kommentarsporet herunder billedet.

Husk også deltage i Ugens Hemmelige Ord, som slutter på fredag kl. 12 - her kan du vinde et par Trusox, så kig forbi og vær med!

Husk at du kan stemme på Årets Vildeste Støvledesign 2012 lige her - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om en lækker Nike T-shirt. Afstemningen lukker d. 20. december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

Stem på Årets Støvle 2012 lige her, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder

Hvilken af Adizero-modellerne synes du bedst om - mikrofiber eller læder? Og er du overhovedet Adizero-mand, eller sværger du til en anden letvægter? Lad os få dine tanker i boksen herunder.