Sådan forbedrer du dit svage ben | Bliv en verdensklasse angriber!

01.01.2019

Skrevet af Zlatko

Endnu en gang er vi gået sammen med Nick Humphries fra Train Effective. I dag giver vi dig 3 tips, så du kan forbedre dit svage ben. Følg disse 3 tips og husk at holde det ved lige, så bliver du lige så uforudsigelig som Eden Hazard, Cristiano Ronaldo og Harry Kane, som alle kan score med begge ben.

Forestil dig at du kun skød med dit højreben, så ville forsvarsspillerne bare dække din stærke side af og blokere skuddet. Men hvad nu hvis du skød med begge ben? Det ville åbne en hel ny verden for dig, og gøre dig mere uforudsigelig, og forsvarsspillerne vil ikke bare dække din stærke side af. Lad os starte med de tips som Nick har til os. Husk at disse tips vil hjælpe dig med at blive mere effektiv, så du scorer flere mål og gøre dig til en endnu bedre angriber!

1. Bliv komfortabel med bolden

Du tænker måske allerede nu, at dette ikke lyder særligt svært eller vigtigt. Men hvis du bliver komfortabel med bolden med dit svage ben, giver det dig en fordel, når du vil forbedre dit svage ben. Du skal derfor jonglere, drible og sparke bolden op imod en væg med dit svage ben. Gør dette i fem minutter og bliv komfortabel med bolden med dit svage ben.

2. 50 skud

Nu handler det om skuddet! Skyd med dit svage ben og husk at gentage dette. Gentagelse er nøglen, hvis du gerne vil forbedre dit svage ben. For hvis man ikke laver gentagelserne, vil man ikke lære at sparke med benet. Du skal dog ikke kun sparke fra samme sted hver gang. Husk at variere dit skud og placer bolden forskellige steder. Dette vil få dig til at sparke fra forskellige områder og med forskellige dele af foden, så du lære at sparke forskellige skud.

3. Gentagelser

Dette er det vigtigste, når du skal forbedre dit svage ben. Hvis du gentager øvelse 1 og 2 i 30 dage, så vil du opbygge noget der hedder ’muscle-memory’. Dette vil hjælpe dig med at score flere mål, og gøre dig mere uforudsigelig, og i sidst ende vil du blive en naturlig angriber!

Dette var 3 hurtige tips, som hjælper med at forbedre dit svage ben. Du skal bare huske at skyde med dit gode ben en gang i mellem, så den holdes ved lige også. Hop ned til videoen for at se hvordan Nick gør det, eller får mere inspiration ved, at se en af vores andre ’sådan gør du videoer’!