Du skal ikke snydes for dagens julegaveidé og vi sendte målmændene på weekend med et lækkert plejesæt til deres handsker og nu er turen kommet til støvlerne. Nærmere betegnet er det læderstøvlerne, der som bekendt kræver en kende mere pleje. Derfor foreslår vi dig at alliere dig med noget lækkert læderbalsam og en smart børste til skidt og snavs.

Læderstøvler kræver lidt mere pleje end nutidens mikrofiberstøvler gør det og derfor er det en god idé at have sit udstyr i orden. Derfor har vi fundet de nødvendige redskaber frem, så du kan få skrevet dem på din ønskeliste. Det inkluderer det enormt lækre Select Læderbalsam, der i ny og næ skal påføres overdelen for at give den fornyet liv, så den ikke tørrer ud.

Derudover kan du også få brug for en smart Støvlebørste, så du kan holde dine støvler skinnende rene i lang tid. Den er udstyret med et stort børstehoved til at klare de store områder samt et mindre børstehoveder til de mindre, drilske områder. Rene støvler er et must for enhver støvleafficionado og holder du godt øje med dine støvler, så holder de også længere og det gavner jo i sidste ende pengepungen.

Hvis du mangler at finde på den sidste adventsgave, eller står du og mangler det sidste julegaveindkøb, så kunne lidt støvlepleje være en rigtig god idé. Så kommer støvlerne ikke blot til at tage sig godt ud i længere tid, men de kommer også til at holde længere. Kunne dine støvler bruge lidt kærlig pleje? Eller de pletfri? Del din kommentar i boksen herunder.