Tiden er inde til at tage et kig på weekendens støvlespots og her var der alt fra støvleskift, til enestående farvevarianter. Derudover kan du også se frem til en tilbagevenden af en Unisport-støvlefavorit, da han igen tog fusen på os. Vi spottede også et par vilde støvledesigns og et par speciallavede støvler og en debut til Adidas CAFUSA-bolden.

Paco van Moorsel (FC Groningen) - Pelé Sports Trinity 3E SL SheOne Limited Edition Vi starter i Holland, hvor et par af de vildest designede støvler strejfede grønsværen. Det var herren ovenover, der foruden at nå med i vores støvlespots, kan prale af at have ugens navn. Paco sportede et par af de vilde Pelé Sports Trinity 3E SL SheOne Limited Edition, der er den superlækre letvægtsstøvle, som har fået et helt enestående design og look takket været graffitikunstneren, SheOne. Den kan du i øvrigt stemme på som værende Årets Vildeste Støvledesign, så er det din favorit, kan du klikke her og afgive din stemme.

Lewis Holtby (Schalke 04) - Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort I Champions League har det unge, tyske stjerneskud spillet fast i Nikes kontrolstøvle, CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neon, men det er straks en anden sag, når vi ser på hans kampe i Bundesligaen. Her har han på det seneste slået sine folder i et par Nike Mercurial Vapor VIII Mango/Sort. Dem har han yderligere pimpet med et neonfarvet snørrebånd og som de skarpeste nok allerede har gættet det, så kunne han jo meget vel have taget dem fra hans Maestri III.

Paolo Guerrero (Corinthians) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort Custom Vi tager den åbenlyse rejse fra Tyskland til Japan og retter vores opmærksomhed mod Verdensmesterskaberne for klubhold. Her led Chelsea et overraskende nederlag i finalen til de brasilianske mestre, Corinthians, og særligt led de for fødderne af herren herover. Han scorede kampens enlige mål i et par Nike GS2 ACC Hvid/Sort, som man ellers skulle tro var forbeholdt det eksklusive #GS2SQUAD. Guerrero har nemlig ikke købt dem selv, for som knopsystemet afslører det, så har han fået et SGPro-konstellation, som er forbeholdt de professionelle.

Jeremy Menez (Paris SG) - Adidas Predator LZ Hvid/Blå/Gul Custom En herre med fart i fødderne og distinktiv smag indenfor fodboldstøvler. Den franske kantspiller er forhenværende F50 Adizero-spiller, men har siden Predator LZ' ankomst været fast mand i den silo. Det har dog ikke været helt uden forbehold, da han har fået speciallavet sit par med en ydersål der er magen til de forrige generationer. Den er nemlig uden den karakteristiske MiCoach-bobbel, som vi også har set Gareth Bale fravælge, men MiCoach eller ej; så er vi ikke i tvivl om, at de begge er ganske rappe på fødderne.

Lionel Messi (FC Barcelona) - Adidas F50 Adizero miAdidas Hvid/Rød/Sort Manden på alles læber for tiden må om nogen være den lille argentiner ovenover. Han viskede Gerd Müllers rekord for flest mål på et kalenderår yderligere ud, da han med to scoringer bragte sig egen måltotal op på 90 stk. mod Athletico Madrid - det er 5 mere end Müller. Det gjorde han i et par pivfrække Adidas F50 Adizero miAdidas-støvler, som er det vindende design fra en konkurrence, som Adidas lancerede tidligere på året. Det er en skam, at de ikke kommer i butikkerne, da det er en højst attraktiv farvekombination, men vi kan kun krydse fingre for, at Adidas lader sig inspirere.

Jonas Gutierrez (Newcastle United) - Warrior Skreamer Pro K-skind Blå/Orange Den nye dreng på blokken er de amerikanske sportsmastodonter fra Warrior Sports, der fra i sommers har stået for at ekvipere Liverpool. De har for nyligt præsenteret to nye fodboldstøvler og har allerede erhvervet sig et par prominente navne, som vi fremover kommer til at se i deres seneste satsning. Én af dem er Jonas Gutierrez, der luftede sit par mod Manchester City, men det var ikke uden modifikationer. Han har ligesom Fellaini fået sig et par med kængurulæderoverdel, men med samme farvesammensætning som modellen, der ellers kun fås i mikrofiber. Hvis man dog bare var blevet professionel...

James McClean (Sunderland) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort Hvis man følger vores støvlespots regelmæssigt, har man sikkert noteret sig, at Sunderlands nr. 23 er en stor favorit hos redaktionen. Vi mistænker ham nemlig for, at være på niveau med os selv hvad angår støvlefanatik. Han har i sæsonens løb spillet i alt fra den første Nike GS, Adidas Predator LZ og Vapor VIII CR7. Derfor var det med en beskeden glædeståre i øjenkrogen, at vi spottede McClean i den nye Nike GS2 ACC Hvid/Sort og dertil score i den. Vi kipper på hatten og byder hellere end gerne James velkommen til et besøg her hos Unisport!

Connor Wickham (Sunderland) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Marginalt længere fremme i kampprogrammet skulle The Black Cats på besøg hos Manchester United på Old Trafford og selvom det ikke blev til point, noterede vi os et spot eller to. En nu tidligere frontløber for Umbro GT Pro i skikkelse af stortalentet Connor Wickham fuldbyrdede nemlig et skifte ud af det britiske mærke og over i amerikanske Nike. Han spillede nemlig i et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange på fødderne, der står ganske pænt til hans udebanesæt.

Nemanja Vidic (Manchester United) - Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn/Hvid Det var et længeventet comeback for De Røde Djælve, da kaptajnen endelige var at finde på grønsværen igen. Midt i anden halvleg tog Vidic hul på sin første kamp siden han måtte forlade banen og Champions League-gruppespillet sidste år for fødderne af FC Basel. Skipperen har dog ikke ligget på den lade side, hvad angår hans støvlevalg, da han havde valgt de helt nye Puma Powercat 1.12 Sort/Grøn/Hvid til dagens anledning.

Robin van Persie (Manchester United) - Adidas Predator Adipower Slime/Blå Vi har gransket lidt yderlige i hollænderens støvlevalg og efter vi sidst proklamerede, at han spillede i en takedown-model, er vi blevet lidt klogere. Det er nemlig en Adipower, topmodellen, men den er ikke helt magen til dem, der er tilgængelige for den gængse bruger. Det er nemlig en ret så speciel ydersål, der ligner noget fra de helt tidligere generationer i Predator-kollektionen. Det samme gælder SG-knopsystemet, der efterhånden har et par år på bagen. De specielle præferencer kan muligvis være med til at forklare, hvorfor Robin van Persie endnu ikke har skiftet til Predator LZ, men nu må vi se, hvad fremtiden bringer.

Vi starter lige med at sende en tak til de store europæiske ligaer for at levere fodbold til os helt frem til jul, da det gør ventetiden en smule mere overkommelig. Det prædikat håber vi, at vores støvlespots også kan levere. Hvilke spot er denne uges bedste? Hvad siger du til McCleans flyvske valg? Van Persies custom Adipower? Og Messis specialdesignede Adizero? Del din kommentar med os i boksen lige herunder.