Ny Holland Hjemmebanetrøje | Lavet i den klassiske Oranje-stil!

24.04.2018

Skrevet af Zlatko

Vi får desværre ingen Flyvende Hollændere at se til sommerens VM-slutrunde i Rusland. Nike trøster os dog i dag, med lanceringen af den nye Holland Hjemmebanetrøje, hvilket de også skal bruge igennem kvalifikationen til EM 2020.

Et af Hollands varemærker er, at de kan producere talenter. Du kan måske huske stjerner så som Cruyff, Van Basten, Gullit, Koeman, Overmars, Davids, De Boer-brødrene, Kluivert, Sneijder, Robben, Van Persie, samt mange andre klasse-spillere! De har alle været igennem den Hollandske talentfabrik og senere hen udviklet sig til verdensklasse-spillere. Alle har også båret den kendte Holland Hjemmebanetrøje.

Når man har verdensklasse-spillere, så opnår man også historie, og selvom Holland ikke har vundet VM endnu, så har de stadig opnået store resultater. Holland Hjemmebanetrøjen var i centrum under EM-slutrunden i 1988, da Holland vandt titlen. Derudover er Holland også sluttet på andenpladsen 3 gange i VM-historien, en rekord som er modtaget med blandede følelser mellem hollænderne. Selvom Holland ikke har kvalificeret sig til VM, er deres historie kombineret med de mange unge talenter, noget som gør fremtiden lys!

Den nye Holland Hjemmebanetrøje er lavet i den klassiske orange farve, som har været en del af det hollandske landshold lige siden begyndelsen. Trøjen har en sort detalje i nakken, samt det hollandske fodboldforbund-logo (KNVB) på brystet. Derudover er det stribede design, lavet i en lysere orange farve, placeret på skuldrene. Hjemmebanetrøjen er lavet med Aeroswift 2.0 teknologien, hvilket giver en øget ventilation og holdbarhed til trøjen. Et løve-logo er også placeret i nakken, hvilket skaber en relation til logoet på brystet.

Men hvad er en Hjemmebanetrøje uden en Udebanetrøje? Holland Udebanetrøjen blev også lanceret i dag, dog vil denne først være tilgængelig på unisport.dk til maj. Udebanetrøjen er lavet i to nuancer af blå. En lysere blå farve, som bliver brugt som base, og en mørkere blå farve til KNVB logoet. På fronten er der placeret et stribet design, som tager os tilbage til Hjemmebanetrøjen fra 1988, hvilket også var året hvor Holland vandt EM.

Med to trøjer som repræsenterer de gyldne dage i hollandsk-fodbold, med en moderne twist, er Holland mere end klar til EM 2020 kvalifikationskampene.

Kan du heller ikke vente til at følge med i EM-kvalifikationen? Så kan du allerede gøre dig klar med Hollands Hjemme- og Udebanetrøje!