Det er ved at være tid for at få føjet de sidste detaljer til ønskelisten og mangler du lidt inspiration til din egen liste, så er det her, du skal kigge med. I dag foreslår vi dig de smarte Barcelona-strømper, der fås i en række forskellige varianter, som du kan se lige her.

I dag lægger vi ud med Barcelona-strømper, der både vil egne sig godt i pakkekalenderen og under juletræet. De kan både fås i en pakke med tre par, der blander de tre farvevarianter; hvid, sort og grå eller i en pakke med tre, der holder sig til én enkelt farve.

De fleste fodboldtosser arbejder sig jo i raskt tempo gennem tennissokker og det er næsten ikke til at følge med efterspørgslen. Derfor kunne en pakke med tre par Barcelona-strømper være en god og praktisk gave til enhver Barcelona-fan, der gerne vil støtte sit yndlingshold fra top til tå.

FC Barcelona hører til blandt den absolutte elite i europæisk topfodbold og kan prale af have én af verdens allerstørste fantilslutninger. Derfor er vi ikke i tvivl, en pakke med et, tre eller flere par Barcelona-strømper vil være et absolut hit hos enhver fan.

Julen er så småt ved at falde på plads med rigelige mængder sne udenfor i det ganske danske land. Hvad har du af forudsætninger for en god jul? Er det gaverne? Selskabet? Eller maden? Del dit bud på en perfekt jul med os i kommentarfeltet herunder.