I forbindelse med den nye Puma King fik vi en eksklusiv mulighed for at tale med Ricardo Danziger, som er Product Manager i Puma, om den nye Puma King og King SL. Jakob drog derfor til Tyskland med sin kameramand, og du kan derfor få et kig bag scenen på den splinternye støvle.

Puma King er en speciel støvle, og er en af spillets absolutte klassikere. Det var derfor heller ikke hvilken som helst opgave at skulle lave en opdateret model af støvlen, som både skulle være tidssvarende samtidig med at holde de klassiske King-dyder intakte.

En af dem, der var tæt involveret i processen med at forynge og modernisere Puma King, var Ricardo Danziger, som er Product Mangager for den nye støvle. Jakob fik en audiens hos Puma i deres gigantiske hovedkvarter i den lille by Herzogenaurach i Tyskland, og talte med Ricardo om den nye Puma King samt dens letvægterbror, King SL.

Her talte de to støvlenørder omkring overdelen, hele den nye støvles koncept, den lavere vægt samt hvilke spillere der vil komme til at vise den nye King frem på banen. King er blevet lavet med komfort og touch in mente, og med en lækker overdel og et helt nyt, komfortabelt fit, er der i den grad lagt i kakkelovnen til en lækker, elegant støvleoplevelse.

Samtidig kom Jakob og Ricardo også ind på den splinternye Puma King SL, som er en 170 gram let sag, der samtidig både har fokus på komfort og touch på bolden. Med andre ord en sprængfarlig kombination, som sætter pres på hele markedet for speedstøvler.

Hvordan Puma har fået sammensat SL-modellen hører Jakob naturligvis mere til, og du kan derfor også høre Ricardo fortælle om Pumas overvejelser omkring overdelen, vægten, knopsytemet og støvlens læst - alt sammen i videoen lige herover.

Du kan allerede nu forudbestille dit eget par Puma King eller King SL - fra 1.599 kr.

Hvad tænker du om de to nye King-støvler, og er den moderne udgave af klassikerstøvlen noget for dig? Fortæls os også meget gerne om du tror at King SL kan udfordre markedets speedstøvler. Alt sammen i kommentarsporet lige herunder nyheden.