Efter en weekend uden dagens julegaveidé vender vi stærkt tilbage med et forslag til julesokket, adventskalender eller måske til ønskelisten. I dag har vi blyantsæt fra verdens største klubber på menuen, så du kan vise støtten i skolen eller på arbejdet.

De smarte blyantsæt fra blandt andre Manchester United og Real Madrid indeholder en blyant, et viskelæder, en blyanspidser og en lineal. Med andre ord: alt hvad du har brug for i penalhuset. Til en super pris på kun 29 kr. er de perfekte som mandelgave eller til pakkelegen her i juletiden. Find et blyantsæt med din favoritklub lige her.

Der er i dag godt to uger til jul og vi har stadig en del låger tilbage i julekalenderen og mangler du en idé til de sidste dage, kunne et blyantsæt være et rigtig godt bud. De kan fås med nogle af verdens største klubber og vil med garanti vække glæde hos enhver fodboldinteresseret. Du kan se udvalget lige her og vælge din favorit.

Med blot to uger til jul er det om at have skrevet ønskelisten klar, hvis du håber på noget helt specielt under træet. Det kunne være, at du manglede et blyantsæt og gør du det, er det om at få det tilføjet til listen. Hvilken klub skal du have med? Del det med os i kommentarfeltet herunder.