Weekendens støvlespots er hermed klar og i denne uge ser vi tilbage på de fantastiske kampe, som fodboldverdenen har budt os over de seneste dage. Der har både være storslåede lokalopgør med intens rivalisering og alt der hører sig til samt målslugere uden lige. Du kan se lige her, hvilke støvler der satte sit aftryk på de helt store kampe.

Gareth Barry (Manchester City) - Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Gul På Etihad Stadium blev der budt op til sæsonens første Manchester-derby i ligaen, da City og United tørnede sammen. Det var et opgør mellem nummer 1 og nummer 2 i Premier League og de der havde forudset en taktisk affære, skulle blive positivt overrasket. I en kamp der både bød på mål og fysisk spil hører kun de nyeste støvler til og det sørgede Barry her også for. Han var nemlig trukket i den helt nye Adidas Adipure 11Pro Sort/Hvid/Gul og det har han som godt den eneste Adipure-mand, da hans kolleger i stedet har valgt den hvide farvevariant.

David Silva (Manchester City) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort & Sølv/Orange Den spanske offensivstrateg lagde også fra land i den nyeste generation og farvevariant af Adidas F50 Adizero, men da spillet ikke helt flød efter hans ønske i første halvleg, så han sig nødsaget til et skifte til den ældre generation. Da han vendte tilbage fra omklædningsrummet, var det i et par Adidas F50 Adizero Sølv/Orange og heller ikke i disse kunne han finde vej til netmaskerne. Han kom dog uhyre tæt på, men godt målmandsspil stod i vejen.

Michael Carrick (Manchester United) - Puma King Gul/Sort Den pålidelige midtbanespiller var en af de store ansigter for Puma Powercat 1.10, da den i sin tid så dagens lys, men nu hvor navne som Reus, Fabregas og Vidic er kommet til, så er han gledet lidt hen i uvisheden. Nu tager han så endnu en tørn for Puma, da han fremover vil tørne ud i den klassiske Puma King og det bliver spændende at se, om han kan bringe den samme værdi til det tyske mærkes seneste satsning.

Nikica Jelavic (Everton) - Puma King Gul/Sort & Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn Puma har i det hele taget satset stort over de seneste år og den nye generation af King er allerede ved at opbygge sig et imponerende portefølje af stjernespillere. Den altid farlige Jelavic troppede i kampen mod Tottenham op i Puma King Gul/Sort, men da den ikke kastede mål af sig, var han jo nødt til at skifte. I anden halvleg stod den således på de betroede Nike Tiempo Legend IV Hvid/Grøn og monstro han ikke scorede. På dramatisk vis vendte Everton nemlig 0-1 til 2-1 i overtiden, så det bliver nok svært at vriste herren her ud af de støvler til næste rundes kamp.

Danny Graham (Swansea) - Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Neon Det har været en hård tid for Manchester-baserede Umbro, siden de blev solgt fra storebror Nike. Kontrakterne har været svære at beholde og vi ser uge for uge, at flere af de store, loyale Umbro-spillere skifter alliance. Senest er det Swanseas Danny Graham, der i en målfest viste sig frem med et par Nike CTR360 Maestri III ACC Hvid/Grøn/Sort på fødderne. Han kunne desværre ikke få scoret i kampen mod Norwich og det ærgrer nok herren selv og træner Michael Laudrup, da kampen endte med de vanvittige cifre 3-4.

Darren Bent (Aston Villa) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange Én af de mest prominente Umbro-navne har alle dage været den tidligere landsholdsspiller, Darren Bent. Så længe vi kan huske tilbage, har han været fast mand i Umbro, hvor han både har spillet i den klassiske Speciali såvel som letvægteren GT Pro. De seneste uger har budt på skader til angriberen, men da han var tilbage i truppen mod Stoke, var det i et ganske overraskende par støvler. Det var et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange og det ser ud til, at Nike har nappet endnu en af Umbros stjerner.

Jonjo Shelvey (Liverpool) - Adidas Predator LZ Blackout Den blot 20-årige englænder er så småt ved at udvikle sig til at blive en støvlespot-yndling her hos Unisport, da han uge efter uge har det med at overraske os med sit støvlevalg. Til gårsdagens kamp mod West Ham var der igen nyt på menuen, da Shelvey blev brugt på toppen i Luis Suarez' fravær. I den anledning havde han fundet et par helt nye Adidas Predator LZ Blackout, som ser umådeligt stilrene ud til det hovedsageligt sorte Liverpool-sæt.

Marek Hamsik (Napoli) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange I den italienske liga blev der også budt på et spot af de frækkere og det er lige før, at vi vil mene, at det var på tide. Hamsik er kendt for sin flamboyante frisure, men har i lang tid spillet i den ærkeklassiske Nike Tiempo Legend IV. Til weekendens kamp mod Inter var det dog med et par støvler på fødderne, der afspejler Hamsik lidt bedre og det var naturligvis et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange.

Migjen Basha (Torino) - Nike CTR360 Trequartista III NikeID Hvid/Neon Juventus' lillebror skal ikke snydes for en repræsentant i denne uges støvlespots, for når man sporter et par så frække støvler, som tilfældet er i dag, så skal det belønnes. Relativt ukendte Migjen Basha har nemlig været inde og designe sine egne Nike CTR360 Trequartista III Hvid/Neon, som sender tankerne tilbage til den legendariske Tiempo Legend III-farvevariant, som blandt andre Carles Puyol og Javier Hernandez var meget glade for. Stor thumbs up herfra - hvad synes du om farvevarianten?

Lionel Messi (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Vi er ret så begejstrede her på kontoret for den lille Messi, der i går kunne skrive sig ind i historiebøgerne. Igen. Han overgik Gerd Müllers 40 år gamle scoringsrekord for flest mål på et kalender år, da han nettede to gange mod Real Betis for at bringe sin egen total op på 86 stk. Det kan godt være, at Messi har scoret på straffespark og brugt flere kampe end Müller, men intet desto mindre skal den lille argentiner med et par Adidas F50 Adizero Gul/Sort på fødderne have sin hyldest. Vi kipper på hatten og ser frem til at se, hvilken rekord han slår næste gang.

Så kom vi også rundt om runden i denne uge og der var begivenheder nok at tage af. Messi slog en ny rekord, men det er efterhånden en vanesag for Barcelonas nr. 10 og Manchester United scorede nok endnu en gang et overtidsmål for at sikre sig sejren. Hvad synes du om den forgangne fodbolduge? Hvilket er dit favoritspot? Del din kommentar i boksen lige herunder.