I dag er det den 7. december, og Jakob tager i dag en lidt anden vinkel til WebTV end han plejer – du får nemlig et par fraklip, hvor du kan se hvad der sker, når værten taber tråden.

Det er ikke altid lige nemt at være WebTV-vært. Man kan glemme hvad man skal sige, sige noget forkert, eller rekvisitterne kan drille. Andre gange kan man klokke i den så mange gange, at frustrationen bliver stor. Alt sammen mens kameraerne ruller.

Det sker naturligvis også for Jakob – og det er der kommet et par fraklip ud af, som du kan se nogle stykker af her, og altså få et indblik i, hvad der sker når Jakob skal lave endnu et take – eller hvad der sker, når han forveklser en krage med en bold…

Alt det og mere kan du se i klippet her. Har du også nogle skægge fraklip fra når du laver videoer til Brugernes WebTV – eller nogle kommentarer generelt? Jamen så er det bare at dele dem med os i kommentarfeltet nederst i nyheden her.

HUSK, AT DU KAN STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om en valgfri fodboldtrøje. Afstemningen lukker d. 8 december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

DU SKAL OGSÅ HUSKE AT STEMME PÅ ÅRETS FODBOLDSTØVLE 2012 LIGE HER, hvor du efter at have afgivet dit bud, er med i lodtrækning om et par Nike Mercurial Vapor VIII.

Vil vil også meget gerne stadig have pynt til vores juletræ - og sender du noget ind, deltager du i konkurrencen om en Adidas Tango 12 fodbold. Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder.

Har du selv oplevet at sidde og rive dig i håret over fraklip, når du skulle lave Brugernes WebTV eller andre videoer - og hvilket fraklip synes du var sjovest? Vi hører gerne om dine erfaringer i boksen herunder.