Det er blevet den tid på ugen, hvor du kan sunde dig lidt med midtugens støvlespots. Det er en vemodig omgang, da den netop overståede runde af Champions League-kampe markerer, at vi først ser fodbold fra verdens bedste turnering til februar. Det har imidlertid ikke holdt os fra at spotte lidt lækkerier, som du kan se lige her.

Karim Benzema (Real Madrid) - Adidas F50 Adizero miAdidas Custom Guld/Sort Det spanske mesterhold viste klassen mod danskerholdet, Ajax og sendte hollænderne hjem med et 4-1-nederlag i sækken. Den franske stjerneangriber kom ikke på måltavlen, men han kom med i vores støvlespots. Han har nemlig tidligere, som én af de første, debuteret den nyeste generation af Adidas F50 Adizero, men til tirsdagens kamp var han hoppet tilbage i hans specialdesignede Adidas F50 Adizero i Guld/Sort, som han selv står bag. Er det æstetik eller støvlernes kvalitet, der gør, at Benzema forbliver i den forrige generation af Adizero?

Viktor Fischer (Ajax) - Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange I samme kamp fik de danske fodboldseere muligheden for at nyde en række af Danmarks allerbedste fodboldspillere og især ét stjerneskud fangede vores opmærksomhed. Det var angriberen Viktor Fischer, der var foretrukket til start på Bernabeu og her viste han sporadisk prøver på hans enorme talent. Han viste også et par nye støvler frem og herren her har ellers været fast inventar i Adidas F50 Adizero-kollektionen, men senest er der, der tyder på, at teenageren har skrevet en kontrakt med Nike, da han udfordrede Ronaldo i et par Nike Mercurial Vapor VIII ACC Turkis/Orange.

Jonas (Valencia) - Mizuno Morelia Neo Gul/Blå Der var flere spanske hold i aktion og på et af dem kom målscoreren, Jonas, i fokus da han scorede fra straffesparkspletten. Det var dog hans støvler, der fangede opmærksomhed hos mange af vores brugere, så dem gik vi naturligvis lidt tættere på. Jonas har været frontløber for Mizunos Supersonic Wave kontrolstøvle, men i onsdagens Champions League-opgør mod Lille havde han foretrukket er par Mizuno Morelia Neo, som brasilianske Hulk repræsenterer. Kængurulæderstøvlen vejer blot 170 gram og er blevet et meget eftertragtet valg blandt de professionelle - hvad synes du om den?

Lionel Messi (Barcelona) - Adidas F50 Adizero Gul/Sort Den argentinske troldmand var inden aftenens placeringsmæssigt ligegyldige kamp mod Benfica blot ét mål fra at udligne Gerd Müllers legendariske rekord for flest mål på et kalenderår (85 stk.). Rekord eller ej startede Messi på bænken for Barcelona, men da han kom ind i anden halvleg stod hans fokus meget klart; der skulle scores. Desværre blev hans rekordforsøg på dramatisk vis udsat, da en sjældent kikset dribling ind i målmanden sendte Barcelonas nr. 10 til tælling. Efterfølgende måtte han og hans Adidas F50 Adizero Gul/Sort bæres fra banen, men det tyder på, at han bliver klar i tide til at give rekordforsøget et skud til.

Eden Hazard (Chelsea) - Nike GS2 ACC Hvid/Sort Det danske islæt til Champions League stod til at forlade turneringen uden en sejr og det kunne en tur til Stamford Bridge ikke ændre på. Eden Hazard forspildte i sine Nike GS2 ACC Hvid/Sort at markere sig i målfesten, der endte 6-1 til hjemmeholdet, da han måtte se sit straffespark reddet af FCNs Jesper Hansen. Vi kunne også notere os, at belgieren har nydt godt af fordelene ved at være professionel, da hans Nike GS2 var udstyret med et mixed SG-knopsystem til forskel for det almindelige FG.

Henrik Kildentoft (FC Nordsjælland) - Pelé Sports Trinity 3E SL Sort/Neon Der var dømt skader galore i det nordsjællandske midterforsvar, der i forvejen måtte se bort fra Jores Okore. Tidligt i kampen måtte Ivan Runje bæres fra banen og det banede vejen for blandt andre Kildentoft. Han sportede en sjælden gæst i vores støvlespots; nemlig den toplækre Pelé Sports Trinity 3E SL Sort/Neon, der af vores anmelder, Jakob, har fået enorm ros. Kigger man godt efter, kan man også se, at den har fået et specielt SG-knopsystem for at veje op for de våde forhold.

Phil Jones (Manchester United) - Puma King Gul/Sort Den talentfulde englænder startede inde for blot tredje gange i denne sæson efter at have siddet ude i længere tid med en skade. Inden hans pause sluttede han den forgangne sæson af i Puma Powercat 1.12, men har også tidligere vist sig i de tidligere Puma King og Puma King SL-modeller. Da den nyeste generation for nyligt landede på markedet, har Phil Jones dog ikke været sen til at slå sit skifte fast og vi kommer næsten med sikkerhed til at se forsvarsspilleren i den ikoniske King fremover.

Bastian Schweinsteiger (Bayern München) - Adidas Adipure 11Pro Hvid/Blå/Sort og Hvid/Rød/Sort Det kan være meget svært at tro, men intet desto mindre er det sandt. Bayern Münchens anfører, støvlegnieren over dem alle, prøvede et nyt par af i midtugens kamp mod Bate Borisov. I første halvleg førte han sig frem i de Adidas Adipure 11Pro Hvid/Blå/Sort, som dog er et par Adipure III i forklædning, men i 2. halvleg skiftede han til den nye farvevariant i Hvid/Rød/Sort. Det kunne derfor tyde på, at Adidas entet har lavet et nye par Adipure III Custom til Schweinsteiger, eller også han han faktisk fundet sig til rette i et par almindelige Adipure 11Pro.

Mario Gomez (Bayern München) - Puma Evospeed 1 Hvid/Sølv Hov, hvad var nu det? Den tyske target-man er som bekendt fast inventar i Pumas speedsilo og har siden sin tilbagevenden fra skade optrådt i launchfarven af Puma Evospeed 1 Hvid/Blå/Rød, men mod Bate Borisov var det med en anden farvevariant på fødderne - en vi ikke har set før. Det var et par Puma Evospeed 1 i Hvid/Sølv og entet har Mario Gomez fået lavet den på sin egen bevilging, eller også har han netop debuteret en splinterny farvevariant for tidligt, men det vil kun tiden vise.

Eros Pisano (Palermo) - Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid Blackout Vi har en speciel plads i vores hjerter til blackoutede støvler og da vi scannede billederne fra Palermos træning, blev vi mere end almindeligt begejstrede da vi spottede disse. Et par Nike Tiempo Legend IV Blå/Hvid, som Eros Pisano selv har blackoutet, men derimod efterladt det ikoniske Nike-swoosh for at give støvlen et helt igennem unikt og enestående look. Har du nogensinde blackoutet et par støvler selv?

Det var alt fra denne omgang af Champions League og efter aftenens kampe i Europa League venter der en pause til februar, før vi igen kan forkæle os selv med europæisk fodbold. Hvad synes du om denne uges spots? Hvilket var det bedste? Hvad mener du om Gomez' nye Evospeed 1? Og tror du endelig, at Schweinsteiger har stillet sig tilfreds med Adipure 11Pro? Del dit bud og din kommentar med og i feltet lige herunder.