Unisport søger en ambitiøs og passioneret videograf til WebTV

19.10.2015

Skrevet af Jonathan

Vi søger en passioneret og ambitiøs videograf til en fuldtidsstilling, hvor du skal være med til at løfte vores WebTV produktion til det næste niveau.Med afsæt i et mål om at være premium, skal du levere en inspirerende oplevelse til vores brugere og seere af Unisport WebTV.

Unisport blev stiftet i 1995, og siden 2002 har vi i Unisport med stor succes, solgt fodboldprodukter online til hele Danmark. I dag har vi lokale webshops i Norge, Sverige, Finland, Holland og servicerer resten af verden med et internationalt site. Du bliver en del af et ungt dynamisk firma med over 100 ansatte, hvor du får mulighed for at præge din egen dagligdag.

Vores vision er at inspirere og gå i dialog med football obsessed teens, og levere en integreret online og offline shopping oplevelse. Premium i alle berøringsflader. Du skal derfor være motiveret af at skubbe til grænsen for, hvordan vi kan skabe den ultimative oplevelse for vores brugere, ved hjælp af udvikling af WebTV.

Du vil komme til at arbejde side om side med dygtige og entusiastiske kollegaer, hvor vi har en arbejdsplads med en uformel omgangstone og arbejder seriøst i en afslappet atmosfære.

Stillingen

I dette job skal du udvikle vores populære WebTV koncept. Dine opgaver vil bestå i at tilrettelægge den tekniske del af produktionen, eksekvere optagelser, lys og lyd. Der vil være stor variation, da opgaverne spænder fra anmeldelser af produkter hvor der er god tid til eksekvering, hektiske events hvor du skal træffe hurtige og rigtige beslutninger, til små korte videoer. I forbindelse med event videoerne samarbejder vi med verdens største brands som Nike, Adidas og Puma, der også vil stille krav til kontinuerlig udvikling. Opgaverne stiller krav til dine evner, og formåen til at løse en visuel udfordring, da der generelt arbejdes indenfor nogle overordnede rammer hvor der er plads til udvikling. Sammen med dit team, skal du gøre ideer til virkelighed.

Afdelingen

Vores WebTV afdeling, som du bliver en del af, består i dag af 4 værter, 2 fotografer og en klipper. Derudover har vi en grafisk afdeling bestående af grafikere og fotografer.

Kvalifikationer

Du er igangsætter, kreativ med flair for visuelt udtryk, og professionel indenfor video produktion. Vi forventer du tager ansvar og ejerskab om projektet, og er ambitiøs. Du trives i et ungt og dynamisk miljø, og kan se dig selv arbejde både kreativt og rutinepræget.

Vi forventer du har

  • Ambition om at tage vores WebTV til næste niveau
  • Erfaring som professionel fotograf
  • Har øje for den gode historie
  • Passion for det du laver og afleverer
  • Kan arbejde med pressede deadlines
  • Kan rejse til udlandet til events og andre projekter
  • At du kender til alle tekniske hjørner af et kamera.
  • Kan eksekvere på egne ideer

Du tilbydes og ansøgning

En spændende og enestående mulighed, hvor du selv sætter grænserne for de daglige udfordringer. Du kan være med til at gøre en forskel, og du bliver en del af en virksomhed, hvor viljen til forbedring er kombineret med en stolt kultur og et kreativt og professionelt miljø.

Send din ansøgning, CV samt links til dine videoproduktioner til job@unisport.dk. Ansættelsestidspunkt efter aftale.

Eksempler på vores videoer

Reviews:

Events:

Interviews: