Kalenderen viser d. 5 december og det betyder jo, at vi skal have åbnet for en ny låge i vores egen lille julekalender: Jul i Unisport. I dag kan du se med, når Jakob drager sydpå til Herzogenaurach og PUMAs hovedkvarter, hvor en storsmilende Ricardo kunne fortælle om den helt nye Puma King. Se med her.

Jakob nåede knapt at plante fødderne i det danske land, før den stod på en ny udenlandsrejse. Denne gang gik turen til Tyskland og et besøg hos Pumas hovedkvarter i Herzogenaurach. Her tog den enormt venlige Ricardo Danziger imod og så tog han imod alle Jakobs spørgsmåle om de nye Puma King-støvler, der netop er blevet præsenteret.

Så kig med i videoen herunder og se hvad der sker, når en WebTV-vært med velplejet overskæg og hans tro fotograf drager syd for grænsen til et sandt støvlemekka. Derudover kan du også høre med, når Jakob begiver sig ud i at udtale Herzogenaurach og meget, meget mere.

HUSK, AT DU KAN STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER - og når du har afgivet din stemme, er du automatisk med i lodtrækningen om en valgfri fodboldtrøje. Afstemningen lukker d. 8 december, så du skal ikke tøve for længe med at vælge din favorit.

Det er også ved at være tid til, at du skal få afgivet dit bud til UGENS HEMMELIGE ORD, hvis du ønsker at deltage i den konkurrence.

Vores lille juletræ ser stadig lidt kedeligt ud og vi har brug for din hjælp til at peppe det op. Du kan nemlig sende lidt julepynt ind til os, som vi dekorerer træet med. I slutningen af Jul i Unisport trækker vi således en vinder blandt alt det indsendte julepynt, og her præmieres vinderen med en Adidas Tango 12 fodbold.

Send pynten ind til følgende adresse: Unisport A/S, ATT: Jul i Unisport, Gammel Køge Landevej 121, 2500 Valby og mærk kuverten “Julepynt”. Send samtidig en lille lap papir med i hvor dit navn og adresse står på, så vi kan sende præmien afsted til dig, hvis du bliver trukket som vinder.

Julen er over os og den første sne er allerede faldet. Nu skal vi bare have pyntet lidt - især på vores lille træ. Er du gået igang med oppyntningen derhjemme? Og hvad synes du om dagens afsnit? Og de nye Puma King-støvler? Del din kommentar med os i boksen herunder.