Nike GS2 har fået enormt meget omtale siden den ramte markedet for blot uger siden og den enorme hype, der er blevet skabt omkring den eksklusive konceptstøvle er også nået de professionelle fodboldspillere. Faktisk så meget, at vi fik besøg af Nicolai Jørgensen og Danny Amankwaa fra FCK, som kiggede forbi og hentede den nye superstøvle fra Nike.

Vi sætter altid pris på at få besøg af professionelle spillere, som oftest er klar på en snak om livet i klubberne, fodboldstøvler og gear - og da Nicolai og Danny kiggede forbi, var det ingen undtagelse. De to unge stjerneskud, der begge udfolder deres talenter i FC København, havde et par gode historie i ærmet foruden at være par flinke, snaksalige gutter.

De to unge FCK-spillere kiggede forbi Unisport for at hente deres nye Nike GS2-støvler og få dem peppet lidt op med lidt eksklusivt UNIiD. Her fik de to offensivprofiler for første gang støvlen i hånden og der skulle da lige bruges et øjeblik eller to til at indse, at støvlen blot vejede 160 gram.

Både Nicolai og Danny fik også lavet UNIiD på deres støvler, og var begge ganske godt tilfredse med resultatet. Vi skød endda et par billeder af de to FCK'ere med Nike GS2 i hænderne og det ligner jo, at den har ramt plet hos de to. Nicolai holdt sig til den røde skrift på sin støvle, hvorimod Danny var mere til den blå. Vi har svært ved at bedømme, hvad der ser bedst ud, hvad synes du?

Derudover fik Jakob sig en snak med drengene om den nye Nike GS2, for at høre hvad de mente om den 160 gram lette konceptstøvle. Hvad der kom ud af den lille chat, det kan du se i morgen i Jul i Unisport, hvor Jakob kan præsentere sin snak med Nicolai og Danny.

Vil du også være en del af Nike GS2-holdet? Så kan du få din GS2 lige her

Hvad siger du til GS2, og synes du Nicolai og Danny passer godt ind på støvlens profil? Del meget gerne dine tanker om den miljøvenlige, grønne støvle i boksen lige herunder billedet.