I femte afsnit af Jul i Unisport er Jakob taget et smut til Tyskland, hvor han taler med Ricardo Danziger fra Puma om den splinternye Puma King og King SL. Se med her.

Jakob tog turen til Herzogenaurach i Tyskland og fik sig en snak med Ricardo Danziger fra Puma om den nye Puma King og King SL. Her talte de to støvleglade herrer om moderniseringen af den klassiske King samt den lækre blanding af ultralav vægt og høj komfort i King SL.

Du kan her høre, hvilke overvejelser Pumas designhold gik igennem, da de designede de to nye støvler, og naturligvis få masser af knivskarp info omkring Pumas nyeste skud på stammen.

DELTAG I UGENS HEMMELIGE ORD LIGE HER - så er du med i konkurrencen om en Under Armour ColdGear-trøje. Vinderen trækkes på fredag d. 7. december.

HUSK AT DU KAN STEMME PÅ DIN FAVORITTRØJE LIGE HER - og samtidig er du med i konkurrencen om en valgfri fodboldtrøje. Afstemningen slutter d. 8. december 2012.

HUSK AT STEMME PÅ DIN FAVORITSTØVLE LIGE HER.

Hvad synes du om den nye Puma King og King SL? Giv os meget gerne din mening om de to nye Puma-støvler her - er de nye støvler noget for dig?