Det er blevet tid til dagens julegaveidé, så går du og mangler lidt til pakkekalenderen, adventsgaven, julesokken eller måske endda din ønskeseddel, så er det her, du skal kigge med. Vi har nemlig et forslag til dig og det kan du se lige her.

Vi har en rigtig god idé til dig, hvis du ikke helt kan hitte på, hvad du skal putte i julesokken eller pakke ind til morgendagens kalendergave. Det er nemlig de svært populære Famous Club Tattos, som du finder lige her, der er smarte tatoveringer fra verdens allerstørste klubber. Du kan både få dig en pakke tatoveringer med Arsenal, Manchester United, Real Madrid m. fl.

De koster kun 15 kr. for en enkelt pakke, men du kan spare 21%, hvis du køber en pakke med fem i. I så koster den nemlig kun 59 kr og det er jo en beskeden åris, for at gøre enhver fodboldfan glad. Tatoveringerne er ganske lette og påføre og lige så smertefri at vaske af igen. Skal du vise din støtte til yndlingsklubben med en midlertidig tatovering? Så kan du se hele udvalget af Famous Club Tattos lige her og vi er sikre på, at der er noget til enhver smag.

Vi er interesserede i at høre, hvilken Famous Club Tattoo du skal have på armen? Real Madrid eller Barcelona? Manchester United, Chelsea eller Arsenal? Hvad har du ellers på ønskelisten til jul? Del det med os i kommentarfeltet lige herunder.