Endnu en måned er gået, og vanen tro er der uploadet en masse videoer til vores Brugernes WebTV-kanal. I dag bliver vinderen af november måneds konkurrence kåret – se hvem der blev den heldige vinder her.

Som mange måske ved, så har vi en WebTV-kanal dedikeret til jer, vores brugere. Her kan man uploade alt lige fra en anmeldelse af et produkt, til sine bedste tricks, unboxings og andet godt. Samtidig er der hver måned et gavekort til Unisport.dk på 500 kr. på højkant – og vinderen af dette kåres i dag.

Konkurrencen var som vanlig intens, og der kom både unboxings, anmeldelser af støvler og gear samt en masse fede videoer med tricks og frispark ind som bud på en vinder.

Vinderen af denne måneds Brugernes WebTV blev Jacob Sørensen, der præsenterede en flot velforklaret instruktionsvideo til det notoriske "brækkespark", eller knuckleball, som blandt andre David Luiz og Cristiano Ronaldo brillierer med. Derudover sluttede han videoen af med at piske en bold rundt på stuegulvet på højt teknisk niveau og det skal naturligvis belønnes.

Du kan uploade din egen video lige her og være med i konkurrencen om et gavekort på 500 kroner.

Vi ønsker Jacob et stort tillykke, og siger også jer andre mange tak for jeres bidrag i denne måned – som nævnt var konkurrencen hård, så fortvivl ikke hvis din video ikke har vundet. Endvidere er du altid velkommen til at prøve igen i løbet af december måned, og så kan det være, at du står med gavekortet i starten af januar – hvem ved?

Du kan se eller gense Jacobs video lige herover og så kan du jo se, om du kan mestre brækkesparket i dur med mesteren selv. Har du selv prøvet kræfter med teknikken før? Lad os endelig høre din mening i kommentarfeltet herunder og så glem ikke at ønske August et stort tillykke i samme ombæring.