Mere end baselayer | Kom helt tæt på Storelli

17.04.2018

Skrevet af Zlatko

I de seneste måneder har vi set atleter bruge noget anderledes baselayer. Når du kigger på det, så ligner det næsten alt det andet på markedet. Men hvis man lægger mærke til detaljerne og materialerne, så er Storelli på et helt andet niveau. De har lavet nogle ret interessante koncepter inden for sportsundertøj, som vi tager et kig på nu!

"Udviklet til at gøre fodboldbanen til dit fristed". Sådan beskriver Storelli deres vision om at give dig det bedste udstyr. For det er mere end baselayer. Det er designet til at give dig ekstra beskyttelse, der nogle gange kan være nødvendigt, når du spiller fodbold. Storelli baselayer er lavet med en teknologi, der fungerer som en skjold og hjælper med din bevægelse, så du kan koncentrere dig om spillet.

Det Brooklyn-baserede firma lever og ånder for at tilbyde dig det bedst mulige baselayer - både når det gælder innovation og teknologi. Man kan virkelig se det, når man har produkterne i hånden. De er lavet med blødt nylon og spandex, der føles let og giver dig masser af bevægelsesfrihed, selv om den har polstring.

En af de fedeste ting ved Storelli er deres fokus på områder, der ofte kan blive overset. Man kigger specielt på målmændene! Mange af produkterne er lavet med polstrede elementer, der giver bedre beskyttelse end normalt baselayer. Det er placeret strategisk rundt på produkterne. Hvis du kigger på Goalkeeper Sliders Bodyshield, så er polstringen tykkere og fylder et større område. På den anden side, så fylder det knap så meget på produkterne til markspillerne. Skummet i polstringen findes også i Bodyshield 3/4 -trøjerne. Dette giver større beskyttelse af bryst, ryg, albuer og meget mere. Kan du ønske mere som målmand?

Storelli tilbyder flere produkter end baselayer. Du kan også finde til spilleren, der går på banen uden frygt og som giver sig fuldt ud i hver kamp. Udover dette kan du også finde Arm Sleeves, LegGuards, women’s tanks top, der giver alt sammen giver beskyttelse af din krop!