Nike introducerer den nye Hypervenom Phantom II

21.05.2015

Skrevet af Mathias

Ventetiden har været ulidelig og forventningerne er skyhøje! I dag kan vi endelig offentliggøre den nyeste innovation fra Nike, den dødbringende Hypervenom Phantom II. Få alt at vide, om den giftige støvle tilegnet den bevægelige angriber, lige her.

Konceptet er det samme som ved første generation af Hypervenom, hvor der var fokus på det dødbringende angrebsspil. Spørgsmålet er så, hvordan forbedrer man en så fantastisk støvle? Det er vanvittige krav, men ikke desto mindre et krav der blev stillet designholdet, da de skulle designe den helt nye Nike Hypervenom Phantom II. Efter 2 år med innovation og utallige prototyper, må man anerkende, at Nike virkelig har ramt plet.

Mens den stadig er baseret på de fire parametre; fit, touch, traction og style, så er der sket store fornyelser for at hjælpe denne silo med at nå nye højder. Med en komplet ny konstruktion af NikeSKIN overdelen, samtidig med at man har implementere Nikes revolutionerende Dynamic Fit Collar og Flywire, er der mange nye tilføjelser der hjælper dig med at snøre forsvarsspillere og samtidig sikre dig den ekstra meter, du behøver for at få netmaskerne til at blafre.

Vil du være i blandt de første til at få hænderne i støvlen. Meld dig til her.

Som du uden tvivl allerede har opdaget, så har Nike tilføjet deres overordentlige populære Dynamic Fit Collar til den nye Hypervenom, og når man overvejer den kvalitet, lige præcis denne teknologi bidrager med, så er det i sandhed, den perfekte tilføjelse. Den fleksible Flyknit krave giver følelsen af, at dine støvler er intet andet, end en forlængelse af dit ben, hvilket der uden tvivl er noget alle hurtige, og adrætte spillere vil kunne drage fordel af, med afgørende konsekvenser

For at yderligere forstærke følelsen af, at din støvle er ét med din fod, så har Nike specialkonstrueret en ny hæl til den nye Hypervenom. Støvlens hæl har, i modsætning til de mere direkte Mercurial Superfly og Magista Obra, en skæv hælsyning, hvilket frigør akillessenen, som tillader spilleren at bevæge sig med en større frihed. Undersiden er støvlen er meget som den først inkarnation af støvlen, men hvor selve sålen er fremstillet af en blødere kompound, som giver en større fleksibilitet. Det betyder at “Split-toe” funktionen, som også kunne ses på den første Hypervenom, vil være endnu mere effektive, og spillerens udnyttelse af den første energi der starter i storetåen, er blevet forbedret.

Vil du være i blandt de første til at få hænderne i støvlen. Meld dig til her.

Overdelen på den nye Hypervenom Phantom II, er hvor det virkelig begynder at blive sjovt. Et godt fit og et tættere touch kommer hovedsageligt fra overdel, hvilket gør brugen af NikeSKIN ideelt. Det innovative materiale tillader Nike at konstruere en støvlen med den perfekte balance mellem kompression og fleksibilitet i overdelen, som virkelig giver mulighed for en komfortabel støvle, der tilpasser sig din fod. Overdelen af NikeSKIN fusioner sig problemfrit med Flyknit Dynamic Fit Collar og sågar rundt om snørebåndshullerne. Det resulterer i at ingen syninger er i direkte kontakt med din fod, og på den måde undgår man irritationer.

Nike har kunne arbejde med overdelen på en helt ny og unik måde, som ikke ville være muligt, hvis det ikke havde været for NikeSKIN. Overdelen er bygget op omkring et to lags mesh materiale, med nogle utroligt elastiske fibre imellem dem. Så når du skyder til bolden, eller kommer i kontakt med en modstanders støvle, vil fibrene trække sig sammen, og giver dig en mere dæmpet og polstret følelse. Denne effekt er tykkere omkring vristen, mens støvlens snude er udstyret med en mikro tekstureret overflade, som er forstærket på strategiske placerede steder på støvlen, og dermed får du et forbedret greb på disse altafgørende områder.

Når en spiller skal udnytte hele spektret af bevægelse, er det en massiv ulempe, hvis man ikke kan stå fast i selve støvlen. Gennem omfattende research med eksperter i biomekanismer, har man analyseret metatarsal knoglerne og deres bevægelse, og Nike har identificeret lige præcis disse knogler og deres bevægelse, som værende det vigtigste redskab til at frigive en spillers indre bæst med den nye Hypervenom. For at hjælpe spillere i dette område, har de tilføjet Flywire, som er en serie af briokabler der virkelig holder foden på plads og sikre dig den stabilitet du skal bruge. Samtidig sikre disse kabler at din første og femte metatarsal får frihed, så selvom du er sikkert placeret i støvlen, mister du ikke den meget vigtige frie bevægelighed.

Vil du være i blandt de første til at få hænderne i støvlen. Meld dig til her.

Tre ud af fire parametre er dækket, og kan vi bevæge os imod det sidste aspekt, som er det Nike gør så evindeligt godt; Style! Støvlernes visuelle design er inspireret af dyrenes rige, med støvlernes matte, grå overdel der repræsenterer støvlens, ved første øjekast, nedtonede natur. Dog efter du har afmonteret forsvaret, er det eneste de ser det levende og frygtindgydende mønster på sålen. Det unikke og pulserende mønster vil uden tvivl få det til at løbe koldt ned af ryggen på forsvarsspillere i hele verden, når det er det sidste de ser, når du efterlader dem i støvet.

Ikke fordi et møde med spillere som Neymar, Rooney og Lewandowski havde brug for at blive mere skræmmende end det allerede var, men nu er de endnu bedre rustet til at splitte forsvaret fra hinanden, og ydmyge forsvarsspillere. Hvad er dit første indtryk af den helt nye Hypervenom Phantom II?