Bliv klar til EM

En del af fællesskabet | Hummel lancerer ny landsholdstrøje

Reading time: 2 min

Hummel x DBU er tilbage med nye landsholdstrøjer til herrelandsholdet - en hyldest til fodboldklubberne rundt om i Danmark. Lad os tage et nærmere kig på trøjerne lige her.

Fra Parken til Faxe BK

Når herrelandsholdet skal spille til sommerens slutrunde i Tyskland, trækker de en ny spilletrøje over hovedet, hvor de bærer håbene og drømmene fra tusindvis af små klubber over hele landet. Trøjerne hylder det danske foreningsliv - dette gøres ved at alle 1535 fodboldklubber der hører ind under Dansk Boldspil-Union er skrevet indvendigt i trøjen, som symboliserer både fællesskabet og støtten fra klubber fra hele landet.

Landsholdet handler ikke kun om spillerne på banen, men også alle de klubber rundt om i landet som faktisk danner hele fundamentet for dansk fodbold. Udover diverse klubnavne på trøjen, har trøjen også et unikt design bestående af firkanter i varierende røde toner. Tilsammen giver dette design et visuelt udtryk for de mange forskelligheder som vi ser i fodboldklubber, men som derimod også udgør det danske fodbold fællesskab.

Hjemmebanetrøjen kommer i de klassiske røde farver, med hvide detaljer på kraven og ærmerne. Derimod ser vi udebanetrøjen i sine vante hvider farve med røde detaljer.

Den nye landsholdstrøje vil debutere i lørdagens testkamp mod Schweiz i Parken, hvor børnene der løber ind på banen vil bære trøjer fra lokale fodboldklubber, der er en del af DBU Børneklubben, som fokuserer på børnefodbold.

Officielt print tilgængelig med disse spillere:

SCHMEICHEL 1, ANDERSEN 2, KJÆR 4, MÆHLE 5, CHRISTENSEN 6, DELANEY 8, HØJLUND 9,ERIKSEN 10, WIND 19,HØJBJERG 23