Standard Liège

Standard Liege er en af Belgiens største og mest succesfulde hold. De har indtil videre vundet 10 mesterskaber og 7 pokalturneringer, så man kan godt tale om at de er et storhold i Jupiler Pro League. Derudover er Standard Liege trøjen ikke ukendt ude i Europa. Klubben har regelmæssigt spillet med i de store Europæiske turneringer som Champions League og Europa League.

Mange store navne har båret Standard Liege trøjen, som klubben selv har produceret i sin tid. Der er tale om spillere som Daniel van Buyten, Marc Wilmots, Marouane Fellaini og Axel Witsel. Så man kan godt kalde Standard Liege for et talentfabrik med de spillere som de har produceret gennem tiden.

Leder du også efter en Standard Liege trøje? Så er du kommet til det helt rette sted her hos Unisport. Vi har både hjemme, ude og tredje trøjen på lager, samt du kan også få tryk på trøjen. Du kan vælge at få din yndlingsspiller fra Standard Liege på ryggen, eller endda dit eget navn og nummer. Så hvad venter du på? Lav din bestilling i dag og få den allerede i morgen med posten.