Den 2. søndag i advent har allerede været så gavmild, at den har kastet den første sne af sig og midt i julehyggen, så kvitterer vi med lidt inspiration til julegaveindkøbene. Det er nemlig blevet tid til dagens julegaveidé til den fodboldinteresserede, og i dag tillader vi os gøre opmærksom på de enormt populære fodboldstrømper, Trusox.

Trusox har revolutioneret fodboldverdenen og har fejet alt vi vidste og forventede os af fodboldstrømer af banen. Holdet bag den smarte sok blev nemlig rigtig, rigtig trætte af vabler og de sit snit til at gøre op med det måske største og gængse problem for fodboldspillere; de pokkers vabler.

Trusox baserer sig på små skidsikre paneler på inder- og ydersiden af strømpen, der skaber friktion mellem henholdsvis fod og strømpe samt strømpe og støvle. Det gør, at du ikke skrider rundt i hverken strømpen eller støvlen, og du slipper på den måde for de irriterende vabler.

Vi er sikre på, at enhver fodboldinteresseret vil sætte pris på et par Trusox under juletræet eller i julesokken. Ovenover kan du se, hvordan de smarte Trusox tages på korrekt, så du får mest ud af det smart og revolutionerende produkt, der fås i både hvid og sort, så de passer til et stort udvalg af holdsæt.

Vi er ikke i tvivl; når først du har spillet med Trusox på fødderne, så vil du ikke spille med andet. Ikke flere vabler, ikke mere skrid i støvlerne og ikke flere unødvendige energitab. Har du prøvet kræfter med Trusox? Hvad synes du om dem? Og ønsker du dig et par til jul? Del din kommentar med os i kommentarfeltet herunder.