Vi har talt ned længe, men endelig viser kalenderen d. 1 december og vi går nu for alvor ind i julemåneden. Det er tid, der kræver, at man holder tungen lige i munden, når julegaveindkøbene skal klares og det vil vi gerne hjælpe til med op til d. 24 december. Derfor vil vi dagligt give dig inspiration til en mulig gaveidé for den fodboldinteresserede og vi starter i dag.

I dag bærer vi den nationalistiske fane og maler Dannebrog på kinderne og det er netop hvad denne lørdags julegaveidé retter sig imod. Vi er nemlig sikre på, at rigtig mange fodboldfans ville blive glad for en Danmark Hjemmebanetrøje 12/13, som det danske fodboldlandshold brugte ved sommerens Europamesterskaber.

Danmarks Hjemmebanetrøje 12/13 fås til både børn og voksen og uanset alder, er vi sikre på, at den vil være et sikkert hit under juletræet. Du kan vise din støtte til de danske drenge, eller hjælpe andre med at gøre det samme. Derudover kan de her på Unisport fås til en ganske fordelagtig pris på kun 99 kr. og når prisen er så lav, er det svært at bort fra.

En landsholdstrøje hører til i enhver fodboldgarderobe og vi ved, at den vil falde i god jord i enhver julesok eller under ethvert juletræ. Vi fortsætter, hver dag i december, med at opdatere med en julegaveidé til den fodboldinteresserede. Så garanterer vi, at du ikke løber tør for inspiration. Kender du en, der skal have en Danmark-trøje? Eller skal du selv have en? Del din kommentar med og i boksen herunder.