Det er blevet tid til dagens julegavetilbud og selvom det ikke er sæson for strandture, får du alligevel et supertilbud på badehåndklæder fra nogle af verdens største klubber. De egner sig både til ture ved den varme swimming pool og som håndklæde til sportstasken. De skal kun koster dig 129 kr. og du sparer derfor hele 35%.

Selvom vejret ikke er til en tur på stranden eller solbadning ved pølen, så slipper du ikke for et rigtig godt tilbud på badehåndklæder. De kan også blive en værdifuld makker i træningstasken, så ingen i omklædningsrummet er i tvivl om, hvilket hold du holder med.

Du kan finde et Manchester United håndklæde lige her til kun 129 kr. - du sparer 35%

Du kan finde et FC Barcelona håndklæde lige her til kun 129 kr. - du sparer 35%.

Du kan finde et Liverpool FC håndklæde lige her til kun 129 kr. - du sparer 35%.

Du kan finde et Chelsea FC håndklæde lige her til kun 129 kr. - du sparer 35%.

Vi har alle håndklæderne på lager og de ligger dermed klar til hurtig levering, så du har dem på 1-2 hverdage. Bestiller du dit håndklæde i dag eller i morgen, er du derfor sikker på at have det inden d. 1 december og den første søndag i advent.

Julegavetilbuddene kører på sidste uge, så skal du nå at nyde godt af et supertilbud, så skal du til at slå til. Det kunne passende være et håndklæde fra en af verdens største klubber, så du kan vise, hvem du holder med i omklædningsrummet. Hvilket skal du have? Del din kommentar i boksen herunder.