Tidligere i dag kunne vi løfte sløret for den nye Nike GS2, som skal bruges af Hazard, Sterling, Walcott, Götze, El Sharaawy og vores egen Christian Eriksen. Vi har faktisk haft sidstnævntes støvle forbi vores fotograf, så du kan få de helt skarpe deltajer på den nye, superlette GS2.

Da Nike GS kom i sommers, var det nærmest som et lyn fra en klar himmel. Op til GS2 er der omvendt blevet bygget lidt mere op, og i går aftes, dagen inden lanceringen, afslørede Nike én efter én de 6 spillere, der er med på GS2-holdet.

Holdet består af nogle af Europas mest talentfulde spillere, og med Christian Eriksen som en af de fremtrædende navne bliver det bestemt interessant at følge danskerens færd på banen med den splinternye GS2 på fødderne.

Støvlen holder meget fast i det design, vi så på den oprindelige Nike Green Speed - nemlig med en sort midterfod af mikrofiber med støttende TPU-striber langs siden. Snuden af støvlen er igen lavet af et stykke Kanga-Lite, men er i modsætning til første GS blevet hvid i stedet for neongrøn.

Samtidig er Nike GS2 blevet udstyret med ACC-teknologi i snuden, og det skal ikke gå nogens næse forbi - Nike har således placeret et oversize ACC-logo på ydersiden af støvlen med det populære Safari-print. Det har allerede skabt en del debat, man hvad synes du om det?

Nike GS2 er lavet ud fra konceptet om at konstruere den optimale speedstøvle samt minimere påvirkningen af miljøet og vores planet. Derfor skar man ned på materialerne for både at spare vægt og produktionsressourcer - og med det fik man Nikes letteste støvle til dato på kun 160 gram i en str. 42,5.

Sålen på støvlen på GS2 består af 50 % nedbrydeligt TPU samt 50 % Pebas Rnew, der er et materiale lavet af 97 % olie fra castorbønner. Castorbønne-olie er ganske populært, og bruges blandt andet til at lave bremsevæske, sæbe, maling, voks og meget andet - og det er også her, mærket Castrols navn stammer fra.

Støvlens overdel er lavet med en snude af Kanga-Lite, som giver et elegant og skarpt touch på bolden. Midtfoden på GS2 er lavet af et syntetisk materiale lavet af 70 % genbrugsmaterialer, og de specielle TPU-bånd sørger for den såkaldte “lockdown-effekt,” der holder din fod på plads og giver stabilitet.

Som det tydeligt fremgår af støvlens yderside, har Nike GS2 fået All Conditions Control i overdelen, hvilket er Nikes teknologi til optimalt boldføling i alle forhold. Teknologien tilføjes overdelen under produktion, og sikrer samme friktion mellem støvle og bold i tørt og vådt vejr.

Ud over det store, modige ACC-logo på ydersiden har Nike også ændret en smule på indersidens grafiske design, hvor Nike-logoet er blevet en smule større og lettere genkendeligt. Det går godt i spænd med resten af støvlen, der er holdt helt klassisk i sort/hvid. Christian Eriksen har naturligvis fået peppet sine støvler op med ID og flag på indersiden - et flot touch til den danske elegantier.

Er du blevet varm på Nike GS2? Du kan forudbestille støvlen allerede fra i nat kl. 00.01, og du skal kun vente til 1. december, hvor den lander på lager. Støvlen kommer i str. 41, 42,5 44 og 45, og kan blive din for 2.499 kr.

Nike GS2 er lavet til at tage maksimalt hensyn til miljøet uden for banen men være enormt destruktiv på banen. På fødderne af nogle af Europas mest lovende unge spillere kommer de helt sikkert også til at være involveret i mange imponerende situationer, når Eriksen, Hazard, Götze, Walcott, Sterling og El Sharaawy går på banen i de mest miljøvenlige støvler, Nike hidtil har lavet.

Med store kampe i weekenden er der gode muligheder for, at vi allerede kan se Nike GS2 i aktion på fødderne af GS2 Squad meget snart, og vi holder naturligvis skarpt øje med de 6 udvalgte. Hvad synes du om Nike GS2, det nye design og hele støvlens koncept? Del meget gerne din mening med os i boksen herunder.